مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان از راه اندازی بزرگترین کارخانه روغن کشی بخش خصوصی خاورمیانه در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خبر داد.
به گزارش مرور نیوز به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا)، سعدالله عبداللهی گفت: کارخانه روغن کشی با هدف کاهش وابستگی به خارج از کشور در این صنعت و رشد شاخص های اقتصادی در زمینه تولید ملی فردا ( دوشنبه ) با حضور اسحاق جهانگیری به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه راه اندازی این کارخانه در بندر امام خمینی(ره) زمینه خودکفایی برای تولید روغن خوراکی را مهیا می کند، گفت: این کارخانه با برخورداری از چهار خط تولید به ظرفیت دو میلیون تن با چهار سوله به مساحت 34 هزار مترمربع، 62 مخزن به ظرفیت 137 هزار تن و 48 سیلوبه ظرفیت 400 هزارتن در کلیات طرح، توان کم نظیری در کشور برای فرآوری مواد خام و ایجاد ارزش افزوده به وجود می آورد.
مدیر کل بنادرودریانوردی استان خوزستان افزود: تولید روغن خوراکی مورد نیاز کشور و امکان صادرات آن از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی در رونق صنعت حمل ونقل دریایی کشور تاثیر به سزایی خواهد گذاشت.
عبداللهی در تبیین مزیت های آغاز به کار این کارخانه روغن کشی که بزرگترین کارخانه در نوع خود در خاورمیانه به شمارمی آید، گفت: فاز نخست این کارخانه با توان تولید 140 هزار تن روغن خوراکی و 560 هزار تن کنجاله در سال سبب ایجاد فرصت اشتغال مستقیم برای 250 نفر و 700 شغل غیرمستقیم شده و به رونق فعالیت های اقتصادی افزایش ترافیک کالا و بهبود نیل این مجتمع بزرگ بندری به جایگاه بنادر نسل سوم کمک شایانی خواهد کرد.
بنا به این گزارش سفره دوروزه معاون اول رئیس جمهوری به آبادان دوشنبه 18 بهمن با بازدید ازعملیات ساخت پالایشگاه جدید نفت آبادان آغاز می شود و همچنین به آب اندازی کشتی کاتاماران در شرکت کشتی سازی اروندان و بهره برداری از دو طرح توسعه پتروشیمی تخت جمشید و کارون در ماهشهر از دیگر برنامه های سفرمعاون اول رئیس جمهوری به استان خوزستان است.
بنابراین گزارش مدیر بنادر و دریانوردی آبادان هم از افزایش 28 درصدی عملیات بارگیری و صادرات کالاهای غیرنفتی در بنادر آبادان خبر داد وگفت: عمده بارگیری به کشورهای حوزه خلیج فارس است.
ماهی، میگو، میوه جات و صنایع دستی از کالاهایی است که با توجه به کیفیت مطلوب آن مورد توجه تجار خارجی و کشورهای حاشیه خلیج فارس قرار گرفته است.
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان با بیان اینکه در ده ماه سال گذشته میزان تناژعملیات تخلیه و بارگیری در بندر چوئبده 13،510 تن بوده است، گفت: با توجه به رفع یک سری تحریم های ظالمانه در پسابرجام و ترغیب تجارخارجی و جذب سرمایه گذاران جهت صادرات کالا ازاین بندر، امسال موفق به بالابردن این عملیات به میزان بالای 48 درصد و مقدار 20،720 تن شده است.
سفاری در پایان به کارگیری نیروهای متخصص، بالابردن ظرفیت های تخلیه و بارگیری و به روز رسانی امکانات در مجموعه های بنادر آبادان،چوئبده و اروندکنار را یکی از موئلفه های کسب موفقیت ها و رسیدن به تعالی سازمانی بیان کرد.