مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: نقشه راه مدیریت پسماند در برنامه اصفهان 1400 شهر بدون دفن پسماند است.

به گزارش مرور نیوز از اصفهان ، کمیلی اظهار داشت: این نقشه راه توسط تیم فنی و پژوهشی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تهیه شده است.

وی با بیان اینکه پسماندها به سه بخش آلی، غیرآلی و ویژه تقسیم بندی می شود، تصریح کرد: اصفهان از سی سال گذشته بخش پسماندی که مواد طبیعی و آلی در آن وجود داشته است را بازیافت می‌کرده است که ماحصل آن تولید کودهای سالم برای تهیه محصولات ارگانیک است.

کمیلی با بیان اینکه ضایعات پسماند غیر آلی دارای منشا نفتی و پلمیری است ، خاطرنشان کرد: بخش ویژه و خطرناک نیز حجم کمی از پسماند را به خود اختصاص می دهد اما اثرات مخرب آن به نسبت دیگر پسماندها بسیار بیشتر است.

وی افزود: ظرف دو سال گذشته در بخش کود آلی افزایش 100 درصدی کیفیت و کاهش 40 درصدی هزینه‌ها را داشته‌ایم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهارکرد: بر اساس نقشه راهی که برای شهر بدون دفن پسماند در نظر گرفته‌شده است، تولید کود آلی را در دستور کار قرار داده ایم.

کمیلی ادامه داد: در شبانه‌روز یک هزار تن پسماند در اصفهان جمع‌آوری می‌شود که 600 تن آن بخش آلی است که 200 الی 300 تن از آن کود آلی به دست می‌آید.

وی اضافه کرد: بخش عمده کاهش تولید کود آلی نسبت به مواد آلی پسماند به دلیل تبخیر گازهای متصاعد است بر این اساس به بر اساس مطالعات انجام شده تولید کود آلی از طریق هاضم بی هوازی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان ادامه داد: گازهای جمع‌آوری شده از این طریق به کمک تولید برق می‌رود که می‌توان گفت از 500 تن زباله در حد 6 مگاوات برق و کود آلی باکیفیت بسیار زیاد تولید می‌شود.

کمیلی افزود: تا 3 ماه آینده قرارداد این مهم باید بسته شود و تا 24 ماه آینده کارخانه آن راه‌اندازی خواهد شد.