سنندج- دبیر ستاد اقامه نماز کردستان عنوان کرد: کمترین اعتبارات حوزه فرهنگی به مباحث و موضوعات مربوط به قرآن و نماز اختصاص دارد.

به گزارش مرور نیوز، مهدی طالبی امروز یکشنبه در ششمین همایش تخصصی اعضای کمیته های مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان که با موضوع نقش اقامه نماز در سلامت اجتماعی درسنندج برگزارشد، گفت: این همایش در راستای نگاه علمی و پژوهشی به مباحث مربوط به نماز و نقش آن در سلامت اجتماعی برگزار شده است.

وی عنوان کرد: اجرای چنین برنامه هایی به منظور گشودن گره هایی از معضلات حوزه اقامه نماز و هموارتر کردن این مسیر در جامعه اسلامیمان است.

وی با اشاره به اینکه اهمیت اقامه نماز و نقش آن در سلامت اجتماعی برکسی پوشیده نیست، بیان کرد: وضعیت فرهنگی امروز جامعه ما رضایت بخش نیست و متاسفانه آثار نماز و اسلامی بودن را کمتر در جامعه مشاهده می کنیم و این مسئله منجر به نگرانی دلسوزان و افراد مومن شده است.

دبیر ستاد اقامه نماز کردستان ادامه داد: یکی از مهمترین نقش های متولیان، فرهنگیان و نخبگان ما جبران نواقص و کمبودهای موجود در جامعه است.

طالبی بیان کرد: جای بسی تاسف است که بعداز گذشت 38 سال از عمرانقلاب اسلامی ایران، با درهای بسته نمازخانه ها در نقاطی از کشورمان مواجه می شویم.

وی فضای نمازخانه های موجود در محورهای مواصلاتی استان را نامناسب خواند و اظهارداشت: براساس پژوهش های انجام شده یکی از موارد ایجاد انگیزه مردم برای حضور در نمازخانه واقامه نماز، فضای مناسب و تمیز این مکان مذهبی است.

وی با اشاره به اینکه در نظام بودجه ریزی کشور کمترین اعتبارات مربوط به حوزه فرهنگی است، گفت: متاسفانه در بخش فرهنگی هم کمترین اعتبارات به حوزه قرآن و نماز اختصاص پیدا می کند.

دبیر ستاد اقامه نماز کردستان اضافه کرد: بی شک یکی از موارد تاثیرگذار در پیشبرد برنامه ها و توسعه فعالیت های حوزه قرآن و نماز، اعتبارات است که امیدواریم افزایش پیدا کند.

طالبی بیان کرد: برای انتخاب مدیران اکثر دستگاه ها ونهادها همواره با حساسیت برخورد و همیشه تجربه و توانایی افراد در این رابطه سنجیده می شود ولی متاسفانه این پروسه برای تعیین مدیران دستگاه های فرهنگی طی نمی شود و این حوزه همواره مورد بی توجهی قرار می گیرد.