بخشدار الوار گرمسیری گفت: کشاورزی و دامپروری که مشاغل بومی این منطقه هستند باید از شکل سنتی به صنعتی تغییر کنند.
عباس پاپی اظهار کرد: منطقه الوار گرمسیری نزدیک به سه هزار کیلومتر مربع وسعت دارد. حدود سه چهارم وسعت شهرستان اندیمشک را بخش الوار گرمسیری به خود اختصاص داده است.
وی افزود: الوار گرمسیری منطقه ای متنوع و البته منحصر به فرد از نظر جغرافیای طبیعی است. این بخش بالغ بر 200 روستا و دو شهر را در خود جای داده است.
بخشدار الوار گرمسیری تصریح کرد: نزدیک به یک هزار کیلومتر شبکه راه اعم از آزاد راه، مال رو و راه آهن در این بخش وجود دارد. همچنین مناطق دیدنی بسیار زیبایی از جمله جنگل ها و دریاچه سد کرخه و دز هم در این بخش وجود دارد.
پاپی با اشاره به اختلاف دمای 10 درجه ای این بخش با گرمترین نقطه خوزستان به عنوان یکی از ظرفیت های گردشگری عنوان کرد: امامزاده احمد یکی از اماکن معنوی این بخش است که در این فصل زائران زیادی دارد.
وی در ارتباط با مشکلات بخش الوار گفت: مشکلات این بخش به علت وسعت منطقه و پراکندگی روستاها سخت است. به عنوان نمونه مشکل آب یک مشکل جهانی است که به تبع در بخش الوار هم نمود پیدا کرده ولی در حال تلاش برای حل آن و سایر مشکلات هستیم. همچنین مشکل اشتغال نیز در سطح کشور فراگیر است که در الوار نیز وجود دارد.
بخشدار الوار گرمسیری با اشاره به اینکه بیشتر زمین های منطقه به صورت دیم کشت می شوند، ادامه داد: کشاورزی و دامپروری که مشاغل بومی این منطقه هستند باید از شکل سنتی به صنعتی تغییر کنند. البته سازمان جهاد کشاورزی در حال تدوین سند توسعه کشاورزی الوار هست ولی در گذشته که رسیدگی نشده باعث مهاجرت از روستا به شهرهای اطراف شده است.
بخش الوار تنها زیستگاه جهانی سمندر امپراتور
پاپی بیان کرد: منطقه الوار بیبار زیبا و بکری هست و به عنوان نمونه یک گونه جانوری سمندر امپراتور یا سمند لرستان گونه در حال انقراض هست که تنها زیستگاه آن در تمام دنیا همین بخش الوار است. به صورت کلی گونه های جانوری منحصر به فرد دیگری از جمله بز کوهی و کل نیز در این منطقه وجود دارد.