رعایت قانون زمینه انتخاباتی بدون تنش و رقابتی را فراهم می‌کند

امام جمعه اهر گفت: انتخابات سالم و معتبر بدون تنش و به دور از فتنه و توأم با رقابت جدی بود که قانون انتخابات باید رعایت شود.

به گزارش مرور نیوز، آیت‌الله جواد حاجی‌زاده ظهر شنبه در جمع مردم اهر مسئله احساس مسئولیت را در تمام مسائل مخصوصاً در انتخاب سرنوشت مهم توصیف کرده و اظهار کرد: مردم در تمام مسائل کشور نقش دارند و تأثیرگذار هستند، چراکه جمهوری اسلامی با انتخابات ادامه می‌یابد و اموراتش پیگیری می‌شود که در یک جمله می‌توان گفت که تمام مسائل جمهوری اسلامی با انتخابات و آراء مردم انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه در انتخابات بنا به فرموده امام خمینی(ره) میزان رأی ملت است، افزود: پس تشخیص و حضور مخصوصاً در انتخاباتی که در پیش رو داریم، بسیار مهم است آن‌طور که از فرمایشات حضرت آقا مخصوصاً از سخنرانی نوروزی معظم له برمی‌آید، حضرت آقا به چند نکته عنایت داشتند که یکی از آن‌ها بحث مشارکت و حضور حداکثری بود و این بدان معناست که همه آن‌هایی که حائز شرایط رأی‌دهی هستند، شرکت نمایند.

آیت‌الله حاجی‌زاده بابیان اینکه نکته دیگر انتخابات سالم و معتبر بدون تنش و به دور از فتنه و توأم با رقابت جدی بود که قانون انتخابات باید رعایت گردد، گفت: البته این خود مستلزم بحث مفصلی است و من به بخشی از آن اشاره می‌نمایم و در آینده به بخش‌های دیگر آن خواهم پرداخت، نکته بعد انتخاب اصلح بود که باید بدانیم آن‌هایی که از شورای محترم نگهبان اخذ صلاحیت می‌نمایند، همگی محترم هستند، اما این‌طور نیست که همه یکسان بوده باشند، این‌ها دارای تفاوت و نقاط قوتی نسبت به هم هستند.

امام جمعه اهر با ذکر اینکه ملت باید در جهت انتخاب اصلح و شایسته‌تر از نظر دین و بصیرت و امانت‌داری و پاک دستی و مسائلی که حضرت آقا مطرح فرمودند، اظهار داشت: از شورای نگهبان انتظار داریم تا کارآمدی افراد را در رفع مشکلات مردم، نیازهای اجتماعی و فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی پیش روی کشور، مسئله تورم، مسئله بیکاری در نظر بگیرند از طرف دیگر باید اقتصاد مقاومتی مخصوصاً تولید و اشتغال پیگیری شوند که این امر با انتخاب صحیح مردم میسر می‌گردد که باید متوجه باشیم هر رأی دارای اثر است.