به گزارش مرور نیوز، حسن محمدی مجد مدیر پروژه طراحی و ساخت مته حفاری دندانه ای پیش از ظهر امروز در این مراسم اظهار کرد: همه کسانی که در این پروژه سهیم بودند این لحظات برای آنها خاص است. این پروژه یکی از پروژه های مهم و بزرگ جهاد دانشگاهی است که با همکاری شرکت مناطق نفتخیز جنوب انجام شد.
وی افزود: تکنولوژی های بسیار پیچیده و هایتکی در این پروژه وجود داشت؛ مسائل فنی مختلف از جمله هندسه پیچیده این مته را پشت سر گذاشتیم و حتی برای عملکرد مناسب آن 50 صفحه فضایی را مورد بررسی قرار دادیم.
محمدی با اشاره به تدوین دانش فنی خاص در این پروژه ادامه داد: برخی مواقع به مسائلی در حوزه مونتاژ می رسیدیم که احساس می کردیم این پروژه به آخر رسیده ولی از تجربیات اساتید صنعت بسیاری در بدنه نفت بهره مند شدیم.
مدیر پروژه طراحی و ساخت مته حفاری دندانه ای ایرانی گفت: برای ساخت مته حفاری دندانه ای توانستیم این دانش را بومی سازی کنیم و اگر دو بال صنعت و دانشگاه نبود به این موفقیت دست پیدا نمی کردیم.
محمدی بیان کرد: بعد از تست میدانی، اول پشتیبانی و حمایت ها آنقدر خوب بود که در مراحل بعدی شاهد بهینه سازی بهتری بودیم. در ارزیابی کاملا دقیق از نیازهای کشور و صنعت نفت این پروژه مهم را انجام دادیم. در حال حاضر نیز توانستیم در مناقصه تولید 870 قلم مته دندانه ای موفق شویم که از برکت یک پروژه پژوهشی با اعتماد مناطق نفتخیز جنوب محقق شد.