مدیر برنامه ریزی و کنترل تولید پتروشیمی امیر کبیر گفت: پتروشیمی امیر کبیر با تولید ١١٦ هزار تن انواع محصولات در شهریور رکورد شکنی کرد.
به گزارش مرور نیوز، عبدالکریم محمدی زاده گفت: پتروشیمی امیر کبیر با تولید ١١٦ هزار تن انواع محصولات در شهریور رکورد شکنی کرد.
وی گفت: رکورد قبلی تولیدات این شرکت مربوط به شهریور سال ٩٢ و به میزان 115 هزار و 504 تن بود.
محمدی زاده بیان داشت: مجموع کل تولیدات پتروشیمی امیرکبیر در 6 ماه نخست سال 96 نسبت به مدت مشابه پارسال از 598 هزار و 159 تن به 617هزار و 129 تن افزایش پیدا کرده است و مجموع کل تولیدات در 3 ماه دوم سال 96 با رشد 29 درصدی نسبت به 3 ماه دوم سال 95 از 264 هزار تن به 341 هزارتن افزایش یافته است.
وی ادامه داد: علاوه بر افزایش میزان تولید کل در 6ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته به بیش از 19 هزار تن، روند صعودی در شاخص های، تولید کل به میزان 29 درصد، خوراک دریافتی به میزان 23 درصد و همچنین تولیدات محصولات پلیمری پتروشیمی امیرکبیر به میزان 22 درصد در 3 ماه دوم سال 96 نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
مدیر برنامه ریزی و کنترل تولید پتروشیمی امیر کبیر بیان داشت: با توجه به وجود مشکلات تامین خوراک و توقف غیربرنامه ریزی شده ناشی از این موضوع، مجموع کل تولیدات شرکت در 3 ماه دوم امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد ٢٩ درصدی برخوردار بوده و دریافت خوراک نیز در این دوره رشد ٢٢ درصدی را تجربه کرده است.
محمدی زاداه گفت: در 6 ماه نخست سال 96 با میزان تولید اعلامی 65 درصد طراحی و 77 درصد برنامه تولید سالانه محقق شده که نسبت به دوره مشابه پارسال افزایش 4.5 درصدی در طراحی و 7 درصدی در برنامه تولید سالانه را شاهد هستیم.
وی افزود: مجموع کل محصولات پلی اتیلنی شرکت نیز در دوره 3 ماه دوم در مقایسه با دوره مشابه سال ٩٥، رشد ٢٢ درصدی داشته است.
محمدی زاده تصریح کرد: مجموع محصولات پلیمری در 3 ماه دوم سال 96 نسبت به دوره مشابه پارسال از 99 هزارتن به 120 هزارتن رسیده که رشد 22 درصدی را نشان می دهد و مجموع خوراک دریافتی از منابع منطقه ای و فرا منطقه ای در سه ماه دوم سال 96 نسبت به سه ماه دوم سال 95 با 23 درصد رشد از 214 هزار تن به 263 هزارتن افزایش پیدا کرده است.
این مقام مسئول اذعان داشت: با توجه به امیدواری بوجود آمده در رابطه با در سرویس قرار گرفتن واحدهای تامین کننده خوراک در عسلویه و همچنین خط اتیلن غرب و با برنامه ریزی بعمل آمده، بدون شک در نیمه دوم سال ٩٦ شاهد رشد مضاعفی در تولید و فروش خواهیم بود.
گفتنی است؛ مجتمع پتروشیمی امیرکبیر در بندرامام درجنوب منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و در سایت 4 حدود شمال غربی مجتمع پتروشیمی بندرامام، در زمینی به مساحت 55 هکتار واقع است.