نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا به عباس علیآبادی برای حضور در وزارت صنعت، معدن و تجارت رأی اعتماد دادند.
به گزارش مرور نیوز، بررسی برنامهها و صلاحیت عباس علیآبادی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در دستورکار نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سهشنبه 23 خرداد ماه) قرار داشت.
در ابتدای جلسه امروز سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن گزارش این کمیسیون را درباره برنامهها و صلاحیت وزیر پیشنهادی قرائت کرد و پس از آن اظهارات 2 نماینده موافق و 2 نماینده مخالف با برنامههای آقای علیآبادی استماع شد.
پس از آن، عباس علیآبادی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت به دفاع از برنامههای خود پرداخت و در نهایت رأیگیری درباره صلاحیت و برنامههای وی انجام شد و نمایندگان با 187 رأی موافق، 58 رأی مخالف، 8 رأی ممتنع و 2 رأی باطله از مجموع 255 نفر، به علیآبادی رأی اعتماد دادند.
لازم به ذکر است که محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور و برخی از مسئولان دولتی در جلسه علنی مجلس جهت رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی «صمت» حضور داشتند.
بنابراین گزارش، نامه معرفی عباس علیآبادی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت روز یکشنبه 21 خرداد ماه از سوی هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول شد.
عباس علیآبادی، (زاده 1340، اراک) استاد دانشگاه است. او پیشینه ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر را دارد و اکنون مدیرعامل گروه مپناست.
علیآبادی فارغالتحصیل مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد مکانیک با گرایش تبدیل انرژی از دانشگاههای صنعتی شریف و دانشگاه تهران و درجه دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با گرایش کنترل است و مدرس دروس مختلف مهندسی مکانیک و مباحث مرتبط با موتورهای درونسوز (توربینهای گازی) در دانشگاههای مختلف کشور است.
از جمله پیشینههای کاری و مدیریتی علیآبادی نیز میتوان به فعالیت در جهاد سازندگی، مشارکت در اجرا و مدیریت پروژههای نیروگاهی کرخه و کارون3، مدیریتعاملی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران و معاونت وزیر نیرو در امور برق و انرژی اشاره کرد.
از جمله برنامههای او حین تصدی معاونت امور برق وزارت نیرو، استفاده از نیروگاههای تجدیدپذیر، واقعی کردن قیمت برق و تکمیل نیروگاههای نیمهتمام بود. او در مقام معاونت، اعلام کرده بود بهدلیل عدم مشارکت بخش خصوصی ایران در ساخت نیروگاه، دولت در امر ساخت نیروگاه فعال خواهد شد.
پیش از علیآبادی، سیدرضد فاطمی امین وزیر صمت بود کعه با استیضاح نمایندگان از این مسئولیت کنار رفت.