شعبه بانک پارسیان درهشتگرد با حضوردکتر پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان، خسروانی عضو هیات مدیره این بانک، قبادی معاون برنامه ریزی فرمانداری هشتگرد، حسینی رییس ستاد اجرایی فرمان امام(ره(هشتگرد و روسای اتاق بازرگانی و اصناف و اعضای شورای اسلامی هشتگرد برگزارشد.
به گزارش مرور نیوز به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان ، سیصد و هفتمین شعبه بانک در شهر هشتگرد افتتاح شد. در این مراسم مدیرعامل بانک پارسیان از مردم فهیم، صاحبفکر و خلاق ساوجبلاغ نیز که همه جا دلسوزانه خدمتگزار کشور هستند، قدردانی کرده و تأسیس شعبه جدید را اتفاقی مثبت در جهت خدمت رسانی بهتر به مردم ساوجبلاغ ارزیابی کرد.
دکتر پرویزیان درخصوص عملکرد پارسیان گفت: بانک پارسیان به عنوان یک ثروت ملی که به برکت انقلاب اسلامی و از زمانی که اجازه تاسیس بانک¬های خصوصی داده شد، مشغول به فعالیت بوده و درحال حاضر برند بانک پارسیان برندی مطمئن است که قابلیت تبدیل شدن به یک برند بین المللی را داشته و به عنوان یک بانک معتبر، ظرفیت کار در مقیاس جهانی را دارد. این بانک در دوران تحریم با عملکرد خوب خود توانست به عنوان یک بانک خوشنام و جایگزین بسیاری از بانک های تحریمی، خدمات بین المللی خود را به صنعتگران، بازرگانان، اصناف و تجار داخلی و خارجی ارائه دهد. از طرف دیگر هم اکنون سیستم کارگزاری بانک پارسیان، یکی از شبکه های کم نظیر بانکی کشور است که روز به روز تقویت و گسترش می یابد. بانک پارسیان از ابتدا با داشتن همکاران توانمند، صادق و امانت دار توانسته شیوه نوینی در خدمت رسانی را برای مشتریان به ارمغان آورد .
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به اقدام این بانک در ساماندهی موسسات غیرمجاز گفت: یکی از مهم ترین اقدامات بانک پارسیان در دوره اخیر، کمک به ساماندهی بازار غیر متشکل پولی در همراهی با بانک مرکزی و دستگاه های مسؤول کشور بود. بانک پارسیان با قبول مسوؤلیت و با هدف کمک به دولت و بانک مرکزی در اجرای سیاستهای ساماندهی موسسات غیرمجاز مالی، عاملیت ساماندهی بزرگترین تعاونی غیر مجاز کشور را بر عهده گرفت. موفقیت همکاران بانک پارسیان در این امر خطیر، متأسفانه خار چشم برخی گردید، چرا که با این موفقیت، امکان ساماندهی مؤسسات غیرمجاز دیگر درکشور، میسر و دست یافتنی شد. تلاش خالصانه همکاران بانک پارسیان که منجر به پرداخت و تعیین تکلیف سپرده عده بسیار زیادی از مال باختگان تعاونی گردید، به جای قدردانی با کج اندیشی و حسادت های کورکورانه برخی اشخاص که از بی نظمی و تلاطم در بازار پولی کشور نفع داشتند، روبرو شد. برخی حتی با اجیر کردن برخی افراد، همکاران و مدیران بانک پارسیان را مورد هجمه، دروغ و تهمت های ناروا قرار دادند و تلاش کردند تا مانع ساماندهی شده و در عین حال منافع غیرقانونی خود را حفظ نمایند. برخی از این سودجویان، در فضای مجازی و به دروغ گفتند که مبالغ سپرده های سپرده گذاری شده در بانک بدون سود است، در صورتی که می دانستند مبلغی به بانک پارسیان منتقل نشده و فقط فهرست و لیستی از اسامی داده شده که بانک موظف بود حسب اسامی و دستورالعمل، پول مبلغ مندرج در لیست را حسب تأییدها و مدارک پرداخت کرده و سپس از بانک مرکزی تقاضای مبالغ پرداخت شده را نماید.
یا برخی به دروغ می گفتند که اموال تعاونی را که متعلق به سپرده گذاران ثامن الحجج است، به رایگان به بانک پارسیان داده اند، در صورتی که به خوبی می دانستند، هیچ دارایی منتقل نشده و همه دارایی¬های شناسایی شده در اختیار مسئولین ذیربط و هیات تصفیه تعاونی قرار دارد. برخی، حتی کارکنان تعاونی را خلافکار دانسته و علیه آنها و نیز علیه اقدام بانک پارسیان در جذب شماری از این کارکنان، واکنش نشان داده، سنگ اندازی و کارشکنی می کردند، در صورتی که بخش عمده ای از کارکنان این تعاونی افرادی صحیح العمل بوده و اکثراً جوانان جویای کار بودند که در فرایند کاریابی به استخدام این موسسه درآمده و گناهی نداشتند.
متأسفانه برخی به جای اینکه از مالکین، سهامداران و ذینفعان این گونه مؤسسات پرسش نمایند و پیگیری کنند که در قبال از بین رفتن میلیاردها پول مردم بی گناه که اندک دارایی و اندوخته خود را در آن موسسه قرار داده اند، چه برخوردی با آنها شده است؟ به بانک پارسیان که پول صدها هزار نفر مالباخته را پرداخت کرده توهین، تهمت و افترا زدند. علی ایحال همکاران بانک پارسیان جوانمردانه و با صلابت کار خود را طبق چهارچوب تنظیم شده ابلاغی به خوبی انجام دادند، که البته انتظار داریم مسؤولین مرتبط جبران هزینه های مرتبط را در دولت و مجلس محترم بنماین.د
وی درادامه خاطرنشان کرد: موفقیت های بانک پارسیان از دید مخالفان ساماندهی و نظم پولی، فعالیت مخرب تلقی شده و لذا از اوضاع ناآرام مقطعی کنونی در بازار پول، ناشی از فعالیت¬های دیگر مؤسسات سوء استفاده کرده و ناجوانمردانه و برای ایجاد هراس در سپرده گذاران و مشتریان عزیز بانک پارسیان، کلیپ ساخته و در فضای مجازی منتشر کردند؛ که البته دروغ آنها توسط رسانه های رسمی کشور و همکاران بانکی روشن و توطئه آنها خنثی شد. پخش کلیپ در فضای مجازی که با هدف انتقام از پارسیان و در شرایط ناآرام بازار پول و با نیت تخریب بانک پارسیان ترتیب داده شده، با انتشار توسط برخی سایت ها و جریان های خارجی همراه شد. علاوه بر آن برخی بدهکاران بزرگ بدحساب و نیز فضای رقابتی مخرب توسط برخی افراد در شبکه بانکی پوشش داده شد تا پدیده هراس بانکی را درمیان مردم تشدید و نظام اقتصادی و پولی کشور را با بحران مواجه سازند. خوشبختانه همکاران ما درشبکه بانکی به عمدی و ساختگی بودن این موضوع پی بردند و با هوشیاری دستگاه های محترم قضایی، امنیتی و انتظامی ، برخی از عاملان این جریان شناسایی و بازداشت شدند.
دکتر پرویزیان با اشاره به وجود سهامداران قوی در این بانک اظهار کرد: بانک پارسیان به لحاظ ظرفیت سهامداران جزء قویترین بانک¬های کشور محسوب می شود، به طوریکه بخشی از سهام این بانک متعلق به بزرگترین گروه خودرو ساز کشور بوده که خود در منطقه خاورمیانه و حتی در مقیاس جهانی، رتبه بالا و در حال ارتقا دارد. بخش دیگری از سهام بانک متعلق به گروه اقتصادی تدبیر است که خود مجموعه ای از بزرگترین هلدینگ¬های بخشهای گوناگون اقتصادی است. لذا ظرفیت سهامداری بانک پارسیان شناخته شده و قابل اطمینان است و از این منظر به داشتن چنین سهامدارانی افتخار می کنیم. امید می رود با فعالیت های بیشتر همکاران بانک رضایت خاطر آنها فراهم شود.
وی بانک پارسیان را در حوزه بانکداری الکترونیک و حوزه تجارت الکترونیک دارای ظرفیت بسیار بالایی خواند و متذکر شد: بانک پارسیان درحوزه تجارت الکترونیک از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است به گونه ای که بانک پارسیان دارای بزرگترین شبکه کارتخوان کشور است و در هر جا که نیاز به ارائه خدمات خاص باشد این بانک درکنار دولت، مجموعه مدیریتی کشور و بانک مرکزی آماده همکاری برای خدمت رسانی بهتر است.
مدیرعامل بانک پارسیان تصریح کرد: بزرگترین سرمایه بانکی هر کشور اعتمادی است که مردم به شبکه بانکی دارند، لذا باید این اطمینان را تقویت کرد، چرا که این مسئله از چند جنبه اهمیت دارد: اول اینکه برای توسعه کشور نیاز به سرمایه گذاری وجود دارد و غالب سرمایه گذاری ها از پس انداز و سپرده های مردم در شبکه بانکی به وجود می آید. مردم باید این اطمینان را داشته باشند که سپرده های خود را تحویل نظام پولی بدهند و این نظام به دقت از سپرده های مردم حفاظت کرده و حافظ آن است تا بدین ترتیب زمینه ایجاد سرمایه گذاری درکشور فراهم گردد.
موضوع دوم مسأله رشد اقتصادی و افزایش درآمد سرانه مردم است که به مسأله رشد پس اندازها و سرمایه گذاری مردم گره خورده است. کاهش ورود سرمایه خارجی که درپی اعمال تحریم ها اتفاق افتاد منجر به بی اعتمادی به بازارهای پولی و مالی کشور شد. لذا باید هوشیار بود و به مردم اطمینان داد که منابع آنها صرف رشد اقتصادی، تولید و نیز ارائه خدمت به صنعتگران و تجار خواهد شد. لازم است مردم این اطمینان را داشته باشند که سرمایه گذاری در بازار پولی کشور، ضمن اینکه منجر به توسعه همه جانبه در کشور خواهد شد به افزایش و بهبود درآمد آنها و نیز بهبود شرایط خارجی منجر می شود. این امر زمینه ارتباط موثر با فراتر از مرزها را ایجاد خواهد کرد. اگر شبکه بانکی و بازارمالی ارتقاء و توسعه پیدا نکنند ، قادر به رقابت و همکاری با کشورهای دیگرتوسعه یافته نخواهیم بود. به همین جهت حمایت از توسعه ظرفیت ها ضروریست.
دکتر پرویزیان ادامه داد: اگر کشور رشد اقتصادی نداشته باشد نمی توان به افزایش درآمد سرانه مردم امیدی داشت و به تبع آن، ظرفیت¬های رفاهی و اقتصادی برای مردم در جهت زندگی بهتر در فضایی مناسب تر و با درآمد مکفی میسر نخواهد شد؛ لذا توسعه بازارهای پولی و مالی در شرایط حاضر برای فضای اقتصادی کشور اهمیت دارد.
او با اشاره به برخی انتقادهای ناروا علیه شبکه بانکی اظهار کرد: متاسفانه برخی از بلندگوها شبکه بانکی را به طور ناخواسته و یا از روی عمد هدف قرار داده اند و برخی از دولتمردان که مسئولیت¬های اقتصادی در کشور داشته یا دارند، به جای آنکه در جایگاه مسئولیت خود دقت لازم را داشته باشند، در مقام تحلیلگر و منتقد وارد می شوند و توجهی به این مسئله ندارند که با سرنوشت کشور چه می کنند. همچنین بسی مایه بهت است وقتی صحبت های برخی مسئولین را می شنویم که خود از سکانداران نظام اقتصادی کشور بوده اند ولی در خصوص شبکه بانکی چنین قضاوت های عجیبی را ارائه می دهند و با شگفتی از خود می پرسیم، مگر می شود در نظام اقتصادی بود و این گونه قضاوت کرد؟
پرویزیان در ادامه بیان کرد: مسئولینی که درمقام تحلیلگر وارد میدان می شوند در ابتدا لازم است در مقابل عملکرد خود پاسخگو باشند و چنانچه مشکلی وجود دارد باید بپذیرند که به وظایف خود عمل نکرده و عذرخواهی کنند یا اگر ایرادی هم وارد است با مطرح کردن آن ایراد درجایگاه مناسب خود، طرح مسئله نموده و نیازی نیست که اذهان مردم را بی دلیل پریشان کرد.
متأسفانه گاهی دیده شده که درتریبون های جمعی به جای کمک به بهبود فضای اقتصاد کشور و اجرای دقیقتر مسئولیت ها، اغلب با فرافکنی، جو اقتصاد را ناآرام می کنند، درحالیکه اقدامات مؤثری درهمین دولت و دولت های گذشته شکل گرفته که قابل توجه است. به منظور ایجاد آرامش در بازارها که نیاز فضای اقتصادی است باید مسئولیت پذیر بود. همانگونه که دولت موفق شد بسیاری از مشکلات اقتصادی نظیر رکود و تورم را مهار کند و با ایجاد رشد اقتصادی، آرامش را به اقتصاد کشور هدیه کند، باید این مواهب را پاس داشت و درجهت پایدار سازی و ثبات بازارها خصوصا بازار مالی نهایت تلاش را انجام داد.
یکی از تلاش های دولت در این دوره ، محدودکردن دامنه نوسانات نرخ ارز و شوک های پی درپی آن بود که با کنترل نسبی بازار ارز، بخشهایی نظیر تولید، کشاورزی، خدمات و شبکه بانکی از آرامش در بازار ارز منتفع شدند.