به گزارش مرور نیوز، جلیل مغازه ای رئیس اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی از بازار کساد صادرات گیاهان دارویی خبر داد و اظهار کرد: علی رغم وضعیت مناسب تولید، اما خبری از صادرات این محصولات نیست.
وی با اشاره به اینکه پیش از تحریم، آمریکا و اروپا بزرگترین مشتریان گیاهان دارویی ایران بودند، افزود: در شرایط کنونی به سبب مسائل تحریم و نقل و انتقالات پولی، گیاهان دارویی روی دست تولیدکنندگان مانده است .
به گفته مغازه ای،زعفران از جمله گیاهان دارویی است که به سبب اهمیت ویژه آن درصنعت غذا و آرایش و بهداشتی به بازارهای هدف صادر می شود.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران ادامه داد: با توجه به حجم بالای تولید زعفران، قیمت این محصول در بازار داخلی کاهش یافته است.
به گفته مغازه ای، در صورت تحقق برداشت 350 تن زعفران تا پایان فصل و صادرات 250 تن محصول به بازارهای هدف، با مازاد قابل توجه زعفران در داخل روبرو خواهیم بود چرا که این میزان بیش از نیاز داخل است.
وی با انتقاد از دریافت تعرفه 33 درصدی هند برای واردات زعفران ایرانی تصریح کرد: این درحالی است که افغانستان برای صادرات زعفران خود به این کشور تعرفه ای پرداخت نمی کند.