به گزارش مرور نیوز به نقل از دیلی میل، طبق گزارشی جدید تعداد افرادی که هنگام سلفی گرفتن در اماکن خطرناک کشته می شوند، درحال افزایش است. از سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون به طور متوسط سالانه ۴۳ نفر هنگام گرفتن سلفی های خطرناک کشته می شوند. دلیل عمده مرگ این افراد نیز سقوط از بلندی و غرق شدن است.
آگام بانسال از موسسه علوم پزشکی هند و مولف ارشد این تحقیق می گوید: عکس سلفی به تنهایی خطرناک نیست اما رفتارهای همراه این شیوه عکاسی، آن را خطرناک می کند. باید درباره برخی رفتارهاو اماکن خطرناک به افراد آموزش داد.
به گفته او مناطق «سلفی ممنوع» باید در اماکن نزدیک آب، قله ها و تمام ساختمان های بلند ایجاد شود. به این ترتیب مرگ های مرتبط با سلفی کمتر می شود.
این بزرگترین بررسی مربوط به قربانیان عکس سلفی است که تاکنون انجام شده است. در این تحقیق پژوهشگران بریده جراید روزنامه های انگلیسی زبان در سراسر جهان را بررسی و آمار را براساس سن، جنسیت و دلیل مرگ هر قربانی اعلام کردند. آنها بین اکتبر ۲۰۱۱ تا نوامبر ۲۰۱۷ میلادی ۲۵۹ مرگ مرتبط با سلفی را رصد کردند.
بررسی ها نشان داد ۷۰ مورد مرگ به دلیل غرق شدگی، ۵۱ مورد به دلیل تصادف با خودرو و ۴۸ مورد به دلیل سقوط از بلندی اتفاق افتاده است.
همچنین ۷۳ درصد قربانیان مرد بودند. به عبارت دیگر از هر ۱۰ قربانی ۷ نفر مرد هستند.
همچنین جوانان ۲۰ تا ۲۹ ساله قربانیان اصلی مرگ با سلفی خطرناک به حساب می آیند. به طور دقیق سن ۵۰ درصد قربانیان بین ۲۰ تا ۲۹ سال و ۳۶ درصد بین ۱۰ تا ۱۹ سال بوده است. بیشترین میزان مرگ به دلیل سلفی به هند، روسیه، آمریکا و پاکستان تعلق دارد.
به گفته پژوهشگران باید یا ایجاد مناطق «سلفی ممنوع» در سراسر جهان از فراگیر شدن مرگ های تصادفی جلوگیری شود. البته در سال جاری پس از آنکه چند نفر در چند منطقه محبوب توریستی هند قربانی شدند، دولت این کشور «ممنوعیت سلفی» را در اماکن مذکور اعمال کرد.