نتیجه بررسی مدلهای مختلف ارزیابی میزان رضایت مشتریان برون سازمانی و اخذ بازخورد از آنان؛ طراحی "مدل ارزیابی رضایت از مشتریان شرکت بیمه کوثر" (CSM) بوده است که هدف آن، درک میزان واقعی رضایت مشتریان این شرکت است.
به گزارش مرور نیوز به نقل از روابط عمومی بیمه کوثر ، احمدرضا عصاری ضمن بیان مطلب فوق، افزود: با استفاده از مدل ارزیابی شرکت کوثر، علاوه بر رفع نارضایتیها، برای بهرهوری کمی و کیفی در شرکت نیز گامهای موثری برداشتهایم.
مدیر روابط عمومی و امور مشتریان بیمه کوثر با تاکید بر اینکه یکی از کلیدهای موفقیت در هر سازمانی، رضایت مشتری از نحوه خدمترسانی و محصولهای آن سازمان است، تصریح کرد: براساس این امر پایش رضایت مشتری یک امر بسیار ضروری محسوب میشود .
وی افزود: اطلاعات بهدست آمده از پایش و اندازهگیری رضایت مشتری؛ به شناسایی فرصتها برای بهبود کیفیت محصولها و توسعه استراتژیها، فرایندها و دیگر ویژگیهای سازمان که مشتریان آنها را ارزیابی میکنند، کمک و اهداف سازمان را تامین میکند .همچنین افزایش اعتماد مشتری و منافع اقتصادی دیگری را هم بهدنبال دارد.
مدیر روابط عمومی و امور مشتریان بیمه کوثر با بیان اینکه رضایت مشتری در واقع یک رابطه دوسویه قوی و مستحکم بین یک نمانام تجاری و مشتری است که منجر به وفادارسازی مشتریان، تکرار خرید و خرید نکردن از رقبای شرکت میشود، گفت: مدیریت ارتباط با مشتری در کنار کیفیت محصول و خدمت یک نمانام میتواند عامل تاثیرگذاری در افزایش میزان رضایت مشتری باشد.
عصاری با بیان اینکه کیفیت در یک کسبوکار جزو مفاهیم پویا است که با تجربه مشتری، تغییر و بهبود درک مشتری از محصول و خدمت، تغییر میکند، تاکید کرد: رضایت مشتری تضمین میکند که نیازهای وی براورده شده است و به مسایل و مشکلات او رسیدگی میشود. همچنین او از تجربه قبلی خود در رابطه با شرکت، محصولها و خدمت آن خشنود است.
وی در پایان تصریح کرد: حفظ مشتری به معنای متقاعد کردن مشتری به بازگشت، پس از نخستین خرید و ادامه دادن همین روال است که این دو فعالیت به شکل پیوسته انجام میشود.