![آتش خشم در دارفور سودان 70 کشته و زخمی برجاگذاشت](https://static3.moroornews.com/thumbnail/j8J3RDSjCgJM/M2CdUDwG5PC4IluXhQ_tqWB72dnHiE_bIbVJjoOOViZc0NtTBt195LNl5flupb2xypyTc0rytfSl4vp3NS199P5ksZnBweW5GoGSW4cLPzZMXVGXuCFf0Q,,/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%81%D9%88%D8%B1.jpg)
سرویس بین الملل- درگیری میان نیروهای دولتی سودان و ساکنان شهر نیرتی در استان دارفور دست کم 9 تن کشته و 60 تن دیگر زخمی شدند.
به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل مرورنیوز به نقل از خبرگزاری سودان، در این درگیری که با پیدا شدن جسد یک نیروی پلیس آغاز شد دست کم 9 تن کشته و نزدیک به 60 تن دیگر زخمی شدند.
سودان در هفته های گذشته شاهد موج جدیدی از اعتراضات ضد دولتی در مناطق گوناگون این کشور بوده است و این در حالی است که ناظران سیاسی اعلام کرده اند که در روزهای آینده اعتراضات شهری در مناطق گوناگون این کشور افزایش خواهد یافت و دولت این کشور با چالش های زیادی روبرو خواهد شد.
حسن عمر البشیر که با کودتای سال 1989 بر سر کار آمد متهم به کشتار جمعی و ارتکاب جنایت های ضد بشری و جنایات جنگی در جریان درگیری های دارفور است.
دادگاه بین المللی جنایی در لاهه در سال 2009 حکم دستگیری وی را صادر کرده است و البشیر همچنان هر گونه اتهامی را تکذیب می کند.