در سایه نبود مواد بهداشتی، آب و سیستم فاضلاب هشدار‌ها نسبت به گسترش بیماری‌های واگیر در نوار غزه افزایش یافته است.

به گزارش مرور نیوز، مدیر سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در حال حاضر در غزه در پناهگاه‌ها به سر می‌برند.

وی در ادامه افزود: ازدحام، کمبود مواد غذایی و آب و همچنین نبود سیستم فاضلاب در نهایت به گسترش بیماری‌ها در نوار غزه می‌شود.

مدیر سازمان بهداشت جهانی تصریح کرد: نبود خدمات بهداشتی در این باریکه ممکن است به فوت تعداد بیشتری از آوارگان فلسطینی در مقایسه با قربانیان بمباران نوار غزه بیانجامد.

وی اضافه کرد: ما در شرایط کنونی به یک آتش بس دائمی نیاز داریم چرا که مساله مرگ و زندگی برای غیرنظامیان فلسطینی مطرح است.

در همین راستا مدیرکل بیمارستان‌های نوار غزه تاکید کرد: با وجود نیاز شدید، بیمارستان‌های میدانی در نوار غزه هنوز راه اندازی نشده اند.

وی در ادامه افزود: بیمارستان‌های شفا، کمال عدوان و الاهلی تاکنون به هیچ محموله سوختی دسترسی پیدا نکرده اند.

این مسئول فلسطینی تصریح کرد: نبود آب و مواد بهداشتی باعث گسترش بیماری‌های واگیر می‌شود. اشغالگران صهیونیست مانع استفاده از سیستم‌های شیمی درمانی برای بیماران سرطانی می‌شوند.

پیش از این، عماد نصار جراح فلسطینی در خصوص این شرایط گفت: ما از بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه به بیمارستان ناصر در جنوب این باریکه رسیدیم. این حرکت با رنج‌ها و عذاب‌هایی به پایان رسید که قابل وصف نیست. ما در روز‌های آتش بس توانستیم خود را به این منطقه برسانیم.

وی در ادامه افزود: این در حالیست که زخم‌های فلسطینی‌های مجروح در جریان حملات ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه عفونت کرده و کِرم گذاشته است.

نصار تصریح کرد: شرایط این زخمی‌ها به دلیل نبود پزشک و پرستار و بمباران بیمارستان‌ها و نبود تجهیزات پزشکی وخیم‌تر شده است.