معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس از ارائه ۵۰ خدمت تجاری سازی محصولات دانش بنیان به شرکتهای دانش بنیان عضو پارک طی ۲۰ سال خبر داد.
در پارک فناوری پردیس محقق شبه گزارش مرورنیوز و به نقل از پارک فناوری پردیس ، اکبر قنبرپور گفت: از سال ۸۶ ، دپارتمانهای مختلفی برای ارائه خدمات تجاری سازی به شرکتهای دانش بنیان در پارک پردیس ایجاد شد و هم اکنون بیش از ۵۰ عنوان خدمت تجاری سازی به شرکتهای مختلف عضو ارائه می شود.
قنبرپور ادامه داد: اکنون پارک فناوری کشور با بیش از ۳۵۰ شرکت دانش بنیان عضو شده و ۲ شعبه در غرب و شرق تهران، بیش از هزار نوع محصول و خدمت فناورانه را تجاری سازی کرده است.
وی افزود: بر اساس صورت های مالی موجود، سال ۹۸ حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان فروش محصولات پارک بوده است که پیش بینی می شود این رقم در سال ۹۹ حداقل ۵۰ درصد افزایش داشته باشد. نکته دیگر این است که به ازای هر یک ریال که دولت در پارک سرمایه گذاری کرده، بخش خصوصی ۱۰ برابر آن را در پارک سرمایه گذاری کرده و این نشان از اعتماد بخش خصوصی از بازدهی سرمایه گذاری در پارک دارد.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: یکی از مهمترین مسائل در زمینه توسعه نوآوری، موضوعاتی از قبیل تحریم و مشکلات اقتصادی است که بر سر راه شرکت ها و پارک وجود دارد و عمده تلاش ما در ۲۰ سال گذشته مبتنی بر رفع این موانع بوده است.
قنبرپور ادامه داد: ایجاد معافیتهای مالیاتی، خروج پارک از شمول قانون منع استقرار شرکتها در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران، امکان استفاده شرکتها از تسهیلات بانکی، معافیت از پرداخت عوارض معمول کشور و ایجاد صندوقی برای حمایت از شرکتها در پارک، از جمله کارهایی بوده که ما در ۲۰ سال گذشته برای موانع زدایی توسعه نوآوری در پارک انجام دادیم.
وی اضافه کرد: ما به دنبال ایجاد مجموعه ای هستیم که در آن آزمایشگاه ها و کارگاه های علمی مختلف، سرمایه گذاران خطر پذیر، منتورها، مراکز رشد و شتابدهنده ها، فضاهای کار اشتراکی، شرکت های متعدد و فضای علمی و آکادمیک لازم درون آن وجود دارد. تلاش میکنیم که شرکتها نیازهای مختلفشان در زمینه خدمات تخصصی و عمومی را در داخل پارک تامین کنند، یعنی تمام دغدغه های یک شرکت از تامین نیروی انسانی، تامین نیازهای فناوری، جذب سرمایه، استفاده از آزمایشگاه ها و کارگاه های مورد نیاز در داخل پارک صورت بگیرد.