به گزارش مرورنیوز و به نقل از معاونت علمی وفناوری، عیسی گلشاهی مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران در خصوص رویداد ارائه نیازهای فناورانه حوزه آبزیان گفت: برای قرار گرفتن تمام فرایند های مرتبط با تولید در طول زنجیره ارزش نیازمند تلفیق فرایند تولیدات با فناوری های نوین در اکثر حوزه ها مانند کشاورزی سنتی و شیلات خواهیم بود.
وی افزود: در صورت نبود پردازش های فناورانه در عرصه تولید امکان قرار گرفتن در مسیر توسعه و افزایش تولیدات را نخواهیم داشت. در حوزه آبزی پروری باید به چند موضوع از جمله صید و صیادی و همچنین آب های داخلی و فراهم بودن زیرساختها برای تولید هرچه بیشتر توجه داشت.
گلشاهی با اشاره به این که باید نگاه ویژه ای برای افزایش تولیدات در حوزه آبزیان داشت، گفت: هرچند آب های شور هم بخشی از منابع آبی کشور هستند اما امکان استفاده از آن ها برای پرورش آبزیان امکان پذیر نیست بنابراین لازم است تا قبل از شروع تولید، بسترسازی و زیرساخت های لازم برای استفاده از چنین منابعی در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: طی چند سال گذشته در معاونت علمی، اولویت بندی هایی برای توجه به برخی حوزه های خاص و گلوگاهی کشور از جمله حوزه های صنعت و کشاورزی صورت گرفته است تا براساس آنها به رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان و همچنین چالش های کشور در هریک از این حوزه ها بپردازیم، که با ایجاد مشکلات ارزی و مواجه شدن کشور با چالش واردات نهاد های کشاورزی اجرای این طرح با قوت بیشتری پیگیری شد.
رویداد ارائه نیازهای فناورانه حوزه آبزیان برگزار شد و ۲۰۰ شرکت دانش بنیان اعلام آمادگی کردند که می توانند نیازهای شرکت های بزرگ صنعتی را رفع کنند.