شماره دهم «دانش‌بنیان» منتشر شد

دهمین شماره ماهنامه دانش‌بنیان با گپ و گفتی ویژه با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اختیار علاقه مندان گرفت.

به گزارش مرورنیوز به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دهمین شماره ماهنامه دانش‌بنیان با گفت‌وگویی ویژه با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.

حکایت یک موفقیت سی و هفت ساله

پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در یادداشت اول مروری داشته است به آن‌چه که طی سی و هفت سال از آغاز انقلاب اسلامی کشورمان رخ داد و با بیان سیر تحولی پیشرفت علمی از ماندگاری و موفقیت را طی این سالیان داشتن امید و توجه به درون و ایستادگی در اصول و انقلابی بودن عنوان کرده است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری مهمان ویژه «دانش‌بنیان»

محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گپ و گفتی صریح که شرح مفصل آن را در دهمین شماره ماهنامه دانش‌بنیان می‌خوانید، ضمن تشریح نسل‌های سه‌گانه دانشگاه‌ها و سیر تطور آن از لزوم فعالیت اقتصادی دانش‌بنیان، در مراکز علمی، پژوهشی و فناوری کشور سخن گفته است.

فرهادی در این گفتگو علاوه بر اشاره به روند حرکت فناوری‌های پژوهشی دانشگاه‌های کشور به سوی کاربردی شدن، آسیب‌های احتمالی و نقش آفرینی دانشگاه‌ها اقتصاد دانش‌بنیان و الزامات رشد پایدار این اقتصاد در کشور را نیز یادآور شده است.

حکایت تولید یک کسب و کار ایرانی

ماهنامه دانش‌بنیان در هر شماره به معرفی یک کسب و کار با سابقه و شناخته شده ایرانی می‌پردازد و در این شماره نیز به مروری بر یکی از کارخانجات تولید چرخ خیاطی که در سطح اروپا نیز شناخته شد پرداخته است.

در این شماره از ماهنامه دانش‌بنیان نیز همچون شماره‌های پیشین با مدیر یک پارک علم و فناوری کشورمان گفتگو شده است. علی اصغر پیله‌ور، مدیر پارک علم و فناوری خراسان شمالی در دهمین شماره ماهنامه دانش‌بنیان از تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این پارک، روند رشد و توسعه این شرکت‌ها، دغدغه‌های رسیدن ایده‌ها به بازار و راه‌های پیش روی فعالان این عرصه برای تجاری‌سازی محصولاتشان سخن گفت است.

دهمین ماهنامه دانش‌بنیان در ۱۳۲ صفحه و با مطالب متنوع خود در قالب یادداشت، گفتگو، گزارش و اخبار به مرور فناوری‌های ایرانی، جدیدترین رویدادهای فناوری و عرصه پزشکی معرفی برنامه تلویزیونی «دات‌آی‌آر» معرفی صنعت پرسود بانکرینگ و مطالب گوناگون، همچون شماره‌های پیشین دارای نسخه همراه و با قابلیت واقعیت افزوده است که مخاطبان می‌توانند در دستگاه‌های هوشمند خود به مطاله آن بپردازند.