معاون کسب و کار آسیاتک با اشاره به تغییر مجوز آسیاتک از PAP به FCP به تشریح دستاوردها و اقدامات صورت گرفته در این حوزه پرداخت.
به گزارش مرور نیوز، حسین علیمحمدی معاون کسب و کار آسیاتک ارائه خدمات Public Wifi تلفن ثابت سراسری، سیمکارت MVNO، اخذ مجوز فرکانس TD_LTE و ... را از جمله فنآوریهای نوین آسیاتک دانست.
معاون کسب و کار آسیاتک افزود: افزایش دسترسی مردم به اینترنت و استفاده سادهتر از خدمات با کیفیت دولت الکترونیک و استفاده از مزایای آن، میتواند ضمن کاهش ترددهای غیرضروری در شهرها و کاهش آلودگی هوا، کمک بزرگی برای محیطزیست باشد.
علیمحمدی ادامه داد: بر همین اساس طی تفاهمنامهای بین شرکت آسیاتک و شرکت مهدیس پایاب ایرانیان به عنوان مجری طرح دفاتر پیشخوان دولت، پس از بررسی و زمینههای همکاری و ارائه همه خدمات خاص و حائز اهمیت این شرکت در دفاتر پیشخوانهای دولت در سراسر کشور، زیرساخت مناسب امکانسنجی شد و پس از اجرای آن، از این پس مردم میتوانند خدمات با کیفیت این شرکت را در همه دفاتر پیشخوان در سراسر کشور دریافت کنند.
معاون کسب و کار شرکت آسیاتک از تعدد و پراکندگی دفاتر پیشخوان دولت در سراسر کشور و خدمات گسترده و فراگیر شرکت آسیاتک برای مشتریان حقیقی و حقوقی این شرکت به همراه وجود قیمت رقابتی، به عنوان اصلیترین دلایل انتخاب این دفاتر جهت ارائه خدمات به مردم نام برد.
علیمحمدی تصریحکرد: شبکه امن آسیاتک، مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات، نه تنها برای پیشخوانهای دولت، بلکه برای بیمهها و بانکها و سایر کسب و کارهای مشابه نیز بسیار مناسب و اقتصادی است.
علی فلاح رییس هیاتمدیره کانون کشوری دفاتر پیشخوان کشور نیز در این خصوص گفت: این همکاری گامی بلند و مهم میان دولت و بخش خصوصی است و انتظار میرود با توجه به رویکرد نظام در راستای خصوصیسازی و استفاده از ظرفیتهای تخصصی بخش خصوصی، دولت و مراکز دولتی بیش از پیش از تخصص شرکتهای خصوصی بهرهبرداری کنند.
وی با اشاره به این نکته که در زمینه پیشخوان دولت کارهای زیادی انجام دادهایم ادامه داد: همکاری با شرکت آسیاتک آغاز گامهای جدیدتر و اساسیتر از سوی پیشخوان دولت و بخش خصوصی در زمینه توسعه ارتباطات الکترونیکی کشور است.
فلاح در خصوص علت انتخاب آسیاتک به عنوان طرف مقابل در این همکاری، مشتریمداری و ویژگیهای خاص تکنیکی در فنآوری و همچنین گستردگی سبد محصول شرکت آسیاتک را از جمله دلایل این انتخاب اعلام کرد.