فیس بوک برای حکم رگولاتور حریم خصوصی آلمان که به این شبکه اجتماعی دستور داده است نگهداری و ذخیره داده کاربران آلمانی برنامه پیام رسان واتس اپ را متوقف کند، درخواست تجدیدنظر خواهد کرد.
به گزارش مرورنیوز، کمیسر امور حفاظت داده و آزادی اطلاعات هامبورگ اعلام کرد فیس بوک قانون حفظ داده را نقض کرده و موافقت ۳۵ میلیون کاربر واتس اپ در آلمان را برای ذخیره و نگهداری اطلاعات آنها به شکل صحیح بدست نیاورده است.
یوهانس کاسپار در بیانیه ای اظهار کرد: پس از خرید دو سال پیش واتس اپ از سوی فیس بوک، هر دو طرف اطمینان دادند که اشتراک داده میان آنها انجام نخواهد شد.
فیس بوک که بزرگترین شبکه اجتماعی جهان است، با هدف جذب مخاطبان جوان، واتس اپ را به ارزش ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرد.
کاسپار گفت: این حقیقت که اشتراک داده اکنون اتفاق می افتد، گمراه کننده کاربران و عموم است و نقض قانون حفاظت از داده آلمان محسوب می شود.
مقر آلمانی فیس بوک در هامبورگ است و بنابراین تحت حوزه قضایی کمیسر امور حفاظت داده هامبورگ قرار می گیرد.
دیده بان داده آلمان می گوید فیس بوک و واتس اپ شرکتهای مستقلی هستند که باید بر مبنای شرایط و سیاستهای حفظ حریم خصوصی خود، دادههای کاربران را نگهداری کنند.
بر اساس گزارش رویترز، رگولاتورهای آمریکایی و اروپایی گفته اند تغییراتی که واتس اپ در ماه اوت در تنظیمات حریم خصوصی صورت داده است را مورد بررسی قرار خواهند داد.
دیده بان حریم خصوصی ایتالیا هم تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده و از واتس اپ درخواست کرده است توضیح دهد قصد دارد چه اطلاعاتی را با فیس بوک به اشتراک بگذارد و برای توضیح به کاربران درباره نحوه استفاده از داده آنها، چه اقدامی کرده است.