معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت گفت: پارک های علم و فناوری نباید محل پارکینگ علم و دانش باشند، بلکه باید در صنعت رسوخ کنند.
به گزارش مرور نیوز، دکتر رمضانعلی صادقزاده، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز در همایش «دولت، صنعت و دانشگاه فنی و حرفهای» اظهار کرد: هنوز ارتباط صنعت و دانشگاه نهادینه نشده است.
وی افزود: اگر ما صرفا از نهادهای دانش بنیان و دانشگاه ها حمایت کنیم، به جایی نمی رسیم بلکه باید علاوه بر اینها از کارآفرینان ماهر هم استفاده کنیم.
صادقزاده با بیان اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی هم تاکید بر حمایت از کارآفرینان ماهر دارد، گفت: با توجه به اینکه دولت در کنترل تورم موفق بوده اما همچنان رکود داریم لذا باید اقدامی در راستای اشتغالزایی صورت گیرد.
باید در حمایت از اقتصاد دانش بنیان، مراکز فنی و حرفه ای را توسعه دهیم
وی با بیان اینکه برای حمایت و تقویت کارآفرینان نوآور بهتر است از نهادهای دانش بنیان کمک گیریم، ادامه داد: پارک های علم و فناوری نباید محل پارکینگ علم و دانش باشند، اگر فناوری ها و تحقیقات در صنعت رسوخ نکند، رشد و توسعه ای هم نخواهیم داشت.
صادقزاده بیان کرد: از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی این است که بتوانیم به اقتصاد دانش بنیان برسیم و باید در حمایت از اقتصاد دانش بنیان، مراکز فنی و حرفه ای را توسعه دهیم و به کارآفرینان نوآور کمک کنیم.
معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت تاکید کرد: با مکانیسم رسوخ علم در صنعت، نوین کردن صنعت کشور، ارتباط دادن اساتید دانشگاه با مراکز صنعتی و دانش بنیان می توانیم موانع اقتصادی شدن دانش را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه صنایع کشور ما غالبا وارداتی است، تصریح کرد: متاسفانه در بازار صادرات دنیا حضور پررنگی نداریم. باید محصولات ما قابلیت رقابت و تجاری سازی در بازار جهانی داشته باشد.
صادقزاده اضافه کرد: استان های آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، بوشهر پیشنهاد تشکیل «سازمان متولی منطقه ویژه فناوری های نوین» را مطرح کردند که فرآیند بررسی آن در دست اقدام است.
گفتنی است، در پایان این همایش تفاهم نامه همکاری دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت با اداره کل ارتباطات و فناوری استان گیلان منعقد شد.