راه‌اندازی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد ‌در آینده‌ای نزدیک

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم از راه‌اندازی پارک علم‌وفناوری کهگیلویه و بویراحمد ‌در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش مرور نیوز، خسرو پیری در نشست اقتصاد مقاومتی استان کهگیلویه‌وبویراحمد با بیان اینکه مباحث مربوط به تأسیس پارک علم‌وفناوری کهگیلویه و بویراحمد به جمع‌بندی نهایی رسیده است، اظهار کرد: با توجه به پیگیری و دستور اکید وزیر علوم، درخصوص رفع مشکل زمین این پارک مصوب شد 10 هکتار زمین و یک ساختمان از اراضی دانشگاه پیام نور و حدود 10 هکتار از اراضی دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار این پارک قرار گیرد.

وی به سفر اخیر ریاست جمهوری به این استان اشاره کرد و گفت: در این سفر مبلغ ۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای رفع مشکل اولیه احداث پارک علم و فناوری در استان کهگیلویه و بویراحمد پیش‌بینی شده است.

دکتر پیری افزود: پروژه احداث پارک علم‌وفناوری در استان کهگیلویه‌وبویراحمد با 4 میلیارد تومان به اتمام نمی‌رسد و طبیعی است که برای تأمین بودجه‌های مورد نیاز این طرح باید برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم با بیان اینکه پارک‌های علم وفناوری جزو پروژه‌های اصلی آموزش عالی کشور هستند، اظهار کرد: 39 پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد و استان کهگیلویه وبویراحمد تنها استانی است که پارک علم و فناوری ندارد.

دکتر پیری پارک‌های‎ علم وفناوری را چشم و چراغ استان‌ها از باب توسعه استان‌ها ارزیابی کرد و گفت: اکثر استان‌های جوان کشور از نعمت پارک علم و فناوری برخوردار هستند و دانشگاه و پارک علم و فناوری دو نهادی هستند که می‌توانند در توسعه استان‌ها نقش بسزایی ایفا کنند.

وی خاطرنشان کرد: دکتر هاشمی مسؤولیت راه‌اندازی پارک علم و فناوری استان کهگیلویه‌وبویراحمد و نماینده استانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص پیگیری امورات اخذ زمین و ساختمان را برعهده دارد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم خاطرنشان کرد: معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز قول حمایت و  پشتیبانی را داده‌اند و حوزه معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم موظف است که شرایط را برای صدور برنامه‌ها به  کمیسیون‌های تخصصی  و صدور مجوز نهایی فراهم کند.

دکتر پیری با اشاره به اینکه مقدمات راه‌اندازی پارک علم‌وفناوری کهگیلویه‌وبویراحمد نه از سوی وزارتخانه، بلکه به علت نبود زمین به صورت معوق باقی مانده بود، گفت: امید است با کمک استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد هرچه سریع‌تر کارهای مربوط به انتقال ساختمان‌ها در مسیر دریافت مجوز قرار گیرند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم با بیان اینکه بلافاصله پس از تامین مجوز به سمت تامین بودجه خواهیم رفت، عنوان کرد: شرایط احداث این پارک با توجه به مصوبه اخیر استان طی شده و این امر شرایط رسمی و قانونی دارد که باید به مروز زمان و به صورت اصولی طی شود.

وی اظهار امیدواری کرد با کمک استانداری کهگیلویه و بویراحمد هر چه سریع‌تر امور مربوط به اراضی پارک علم و فناوری مشتمل بر 20 هکتار زمین پیگیری شود.

دکتر پیری در پایان از همکاری دانشگاه یاسوج در این پروژه خبر داد و گفت: رییس دانشگاه یاسوج با واگذاری مرکز رشد این دانشگاه به پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد موافقت کرده و این امر گام موثری در جهت روند رو به رشد این پارک است.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دانشگاه یاسوج ساختمانی به متراژ 350 متر مربع به عنوان دفتر مرکزی به طور امانی و برای مدت 5 سال برای شروع فعالیت در اختیار پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد قرار داده است.