حجتالاسلام فخرالدین صابری در گفتوگو مرور نیوز با اشاره به تعویض اشیاء ویترینهای موزه از ابتدای ماه مبارک رمضان گفت: از ابتدای ماه رمضان نمایشگاهی از نسخ خطی قرآن موجود در مخازن موزه که تا پیش از این در هیچ جا نمایش داده نشده بودند، به نمایش درآمدهاند.
او از مهمترین آثار به نمایش درآمده در ویترینهای موزه را یک قرآن طوماری دانست که کاتب آن «ام سلمه»، دختر فتحعلیشاه قاجار است و افزود: همچنین «زیارت علقمه» که آن نیز به صورت نسخه طوماری و متعلق به دوره قاجار و توسط ام سلمه نوشته شده، در ویترینهای موزه قرآن به نمایش درامدهاند.
وی نمایش یک قرآن 400 ساله به خط نستعلیق و متعلق به درویش مهرانی طالقانی را ازد یگر آثار شاخص به نمایش درآمده در این موزه دانست.
صابری در ادامه از رونمایی قرآن تاریخی «آقاجان پرتو» از کاتبان خوشنویس دوره قاجار خبر داد و گفت:از مدتی پیش کار اسکن، مستندنگاری و چاپ این قرآن تاریخی توسط موزه ملی قرآن در دستور کار بود که آن سرانجام به پایان رسید و در حال حاضر با تکثیر این قرآن به صورت گسترده قرار است پس از رونمایی در هفته دوم ماه مبارک رمضان در معرض استفاده عموم قرار گیرد.
به گفته وی این قرآن با توجه به صفحهآرایی، تذهیب و کتابت، منحصر به فرد است و کلمات و تمام حروف آن دارای اعراب هستند به همین دلیل خواندن آن از قرآن های معمول امروزی راحتتر است.
او تأکید کرد: این قرآن تاریخی در فهرستآثار ملی به ثبت رسیده است.
مدیر موزه ملی قرآن کریم تاکید کرد: امکان بازدید از موزه قرآن کریم هر روز از 9 صبح تا 15 میسر است و بازدید از این موزه به صورت رایگان انجام میشود.
به گزارش ایسنا، موزه ملی قرآن کریم در خیابان ولیعصر (عج) تقاطع خیابان مصطفی خمینی (چهارراه سپه) قرار دارد.