شیعه پرچم‌دار مبارزه با گروه های تکفیری است

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه آماده هر نوع همکاری با کشور دوست و مسلمان اندونزی هستیم گفت: برادران ما در اندونزی باید مواظب نفوذ وهابیت تکفیری باشند، اندونزی از آرامش خوبی برخوردار است.

به گزارش مرور نیوز، آیت‌الله مکارم شیرازی پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) در دیدار «زلفی کی حسن»، رئیس مجلس مشورتی اندونزی و هیات همراه که در مدرسه امام سجاد(ع) قم برگزار شد اظهار کرد: حضور شما در قم  فرصت بسیار خوبی برای بحث و گفت‌وگو است، ما اندونزی را بزرگترین کشور اسلامی می‌دانیم و با احترام از آنها سخن می‌گویم.

این مرجع تقلید افزود: در اندونزی مسلمانانی هستند که راه اعتدال را می‌روند، اما خطر تکفیری مشکلی است که همه مسلمانان و دنیا را تهدید می‌کند.

وی بیان کرد: درباره زادگاه این گروه، مطالعات زیادی کردیم و آن هم وهابیت است، ما ۸۰ سند معتبر برای این قضیه پیدا کردیم، بنابراین مهم دفع خطر با اتحاد همه مسلمانان است.

او افزود: در چچن همایشی درباره وهابیت برگزار شد، علمای اهل سنت جمع شده و گفتند، وهابیت از مذاهب اسلامی نیست، ممکن است بعضی از وهابی‌ها خود را  از جمع تکفیری‌ها جدا کنند، ما کاری به آنها نداریم من کتابی به نام «وهابیت سر دو راهی» نوشتم و تکفیری‌ها را از هم جدا کردم، اما آنچه در حال حاضر تبلیغ می‌شود، وهابیت تکفیری است.

آیت الله مکارم شیرازی ادامه داد : برادران ما در اندونزی باید مواظب نفوذ این گروه باشند، کشور اندوزی از آرامش خوبی برخوردار است.

وی بیان کرد: برنامه شیعه‌ستیزی یکی از فعالی‌تهای این گروها است، دروغ‌هایی می‌گویند که شیعه قرآن را تحریف کرده است، اما واقعیت چیز دیگری است و شما می‌توانید این مسئله را از نزدیک در ایران ببینید.

این مرجع تقلید افزود: شیعه در صف اول مبارزه با جریان تکفیری است، چند سال پیش از 80 کشور اسلامی علمایی برای دو کنگره در ایران دعوت شدند و این نشان می‌دهد شیعه پرچم مبارزه با تکفیری را بر روی دوش می‌کشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی اظهار کرد: شما دوستی مانند ایران را از دست ندهید، لازم است گله دوستانه‌ای داشته باشم و گله این است، نامه‌ای برای رئیس علمای اندونزی نوشتم در حالی که ایشان پاسخ نامه ما را ندادند؛ به الازهر و پاپ نامه نوشتم پاسخ دادند.

این مرجع تقلید ادامه داد: البته این پاسخ  ندادن را به خاطر شیطنت دشمنان، طبیعی می‌دانم؛ ولی هر چه دو کشور مسلمان به هم نزدیک شوند مشکلات هم از بین می‌رود.

وی افزود: عده‌ای از خبرنگاران فرانسوی پیش ما آمدند که من از وضعیت ایران سوال کردم، آنها گفتند آنچه را که ما دیدیم با آنچه به ما گفتند فرق دارد، بنابراین رفت وآمدها مشکلات را از بین می‌برد و دوستی‌ها را زیاد می‌کند. ما آماده هر نوع همکاری با کشور دوست و مسلمان اندونزی هستیم.