نتیجه سهلانگاری دولت و استمرار بیتدبیریهای هشت ساله بار دیگر کام مردم را تلخ کرده است چرا که موج چهارم کرونا با سرعت و خطر بیشتری در حال چرخش است.
به گزارش مرور نیوز، سَده گذشته در حالی با رویدادهای تلخوشیرین سپری شد و وارد سال جدید شدهایم که همهگیری ویروس حقیر و خطیر کرونا همچنان کام مردم را تلخ کرده است و بدتر از آن تکرار بیتدبیریها این روند را تشدید میکند.
با شیوع موج سوم که متأسفانه قربانیان روزانه کرونا تا مرز ۵۰۰ نفر در شبانهروز رسیده بود، با ورود مقام عالی کشور، دولت تمهیداتی اندیشید به طوری که آمار جانباختگان دو رقمی شد و کورسوی امید میرفت تا این روند با قدرت ادامه یابد اما امان از بیتدبیری.
تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ در حالی از راه میرسید که مردم تقریباً با ذهنیت عید ۱۳۹۹ پذیرفته بودند که محدودیتهای شدید اعمال شود اما ناگهان با دست و دل بازی مسئولان اجرایی در کاهش محدودیتهای کرونایی مواجه شدیم به طوری که وزارت کشور اقدام به انتشار فهرستی کرد که در آن شهرهای شمالی را فاقد محدودیت کرونایی اعلام کرد و صرفا برخی استانهای جنوبی را با شرایط قرمز و آبی دانست.
نتیجه سهلانگاری دولت و استمرار بیتدبیریهای هشت ساله بار دیگر کام مردم را تلخ کرده است چرا که موج چهارم کرونا با سرعت و خطر بیشتری در حال چرخش است.
قصه پر غصه آنجاست که بدانیم مسئولان اجرایی از خطر چرخش ویروس کرونا مطلع بودند و اجازه دادند مردم به راحتی مسافرت کنند و در کشور جابجا شوند.
این روزها شاهد رشد فزاینده آمار جانباختگان کرونا هستیم به طوری که از گزارههایی همچون «رشد موشکی کرونا» برای توصیف وضعیت کشور استفاده میکنند.
در حالی که امکان کنترل مسافرتها در ایام عید وجود داشت ولی اعمال نشد، حال شاهد تعطیلات شهرها و ادرات هستیم تا بار دیگر با بیتدبیری تیشه آخر را به ریشه معیشت مردم بزنند.
یکی از انتقادات گستردهای که به دولت پیرو اصرار به تعطیلی مشاغل و معابر میشود این است که چرا دریافتی از مردم به انحاء مختلف همچون مالیات، بیمه، عوارض، اجاره و ... را تعطیل نمیکند. این عده معتقد هستند وقتی واحدی درآمد ندارد چگونه قادر به پرداخت مالیات و عوارض و دیگر دریافتیهای بلاوجه خواهد بود؟
این گزاره در حال قوت است که دولت روحانی همانند هشت سال گذشته غرق در سبد سوراخ سیاست خارجی با یگانه گزینهاش یعنی رژیم آمریکاست و زندگی روزمره مردم را به باد فراموشی سپرده است و آنچه هر روز در قالب سخنرانی تلویزیونی میبینند صرفا گفتار درمانی است که به هیچ دردی به جز دستکاری افکار عمومی نمیخورد.
بخشهای مختلف کشور در حالی مشغول ساخت واکسن کرونا هستند که دولت اراده یا توان انعکاس زحمات آنان را ندارد تا بلکه در جنگ روایتها، باعث تسکین خاطر پریشان مردم شود. البته از تیم اطلاعرسانی دولت که مشی حزبی دارد نباید چنین انتظاری داشت.
به هر روی مردم انتظار دارند تا چند ماه پیشرو که بناست انشاءالله واکسنهای داخلی به مرحله تزریق برسند، کشور را مدیریت و با پرهیز از بیتدبیری مانع از فرصتسوزی و تباه شدن زندگی مردم شود.
*روحانی مرد روزهای سخت نیست
حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به بی تدبیری دولت در کنترول کرونا، اظهار داشت: اقای رییس جمهور مرد روزهای سخت نیست و "نازکی کار و کلفتی نان" را می گیرد.
وی ادامه داد: اعمال محدودیت ها در ایام نوروز سختی های خاص خود را دارد لذا دولت نتوانست این سختی ها را تحمل کند.
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: شاید هم شخص رییس جمهور میخواست به مسافرت برود که محدودیت ها را اعمال نکرد!
نقدعلی با بیان اینکه این اولین بار نیست که دولت از زیر بار مسئولیت کارهای جهادی و اساسی فرار می کند، تصریح کرد: همانطور که دلشان میخواست یک راحت الحلقومی وجود داشته باشد با آمدن بایدن؛ فکر می کردند می توانند با گشایشی در دریچه حمایت غرب، مشکلات را حل کنند!
نماینده مردم خمینی شهر با بیان اینکه رییس جمهور طی ۸ سال که از عمر دولتش می گذرد همواره از کار جهادی و اقتصاد مقاومتی شانه خالی کرده است، بیان کرد: دولت در مدیریت های خرد هم همینطور عمل می کند بنابراین انتظار بیشتری از آن نیست.
*دولت مشکل تامین واکسن را به طور جد حل کند/ شو تبلیغاتی دولت با کرونا
محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک و خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ، در اینباره اظهار کرد: متاسفانه قرارگاه مبارزه با کرونا صرفا اعلام میکند فلان شهر قرمز و نارنجی و... است، در حالی که امروز مشکل جدی مردم تامین واکسن است.
وی ادامه داد: دولت بایستی مشکل واکسن مردم را حل کند نه اینکه هر روز رنگبندی شهرها را اعلام کنند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امیدواریم آخرین کشور برای دریافت واکسن کرونا نباشیم، تصریح کرد: دولت مشکل تامین واکسن را به طور جد حل کند تا شاهد موج های پنجم، ششم و... نباشیم.
آصفری گفت: هزینه هایی که مردم بخاطر رعایت پروتکل های بهداشتی می پردازند بسیار زیاد است و تمامی کسبه آسیب جدی دیده اند.
وی یادآور شد: قشر ضعیف جامعه حتی توان تهیه ماسک و الکل را ندارند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعطیلی مدارس و دانشگاه های کشور از زمان شیوع کرونا، افزود: متاسفانه در این مدت سطح سواد دانش آموزان و دانشجویان ما به شدت کاهش پیدا کرده است و دولت باید چاره ای برای این مسئله بیندیشد.
وی با بیان اینکه نیازی نیست دولت هر روز بخاطر رنگبندی شهرها جلسه تشکیل دهد، تاکید کرد: دولت باید به طور جد تلاش کند تا مردم بیشتر از این متضرر نباشند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است که ایران جز آخرین کشورهای دریافت کننده واکسن کرونا باشد، گفت: با این اقداماتی که دولت انجام می دهد بعید نیست که بعنوان آخرین دریافت کننده واکسن کرونا باشیم.
آصفری گفت: امروز همه در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی گوش به فرمان دولت شده اند و حتی مقام معظم رهبری هم در اینباره به میدان آمده اند و اعلام کرده اند که پروتکل ها را رعایت می کنند اما بازهم متاسفانه دولت برنامه ای در جهت رفع مشکلات ناشی از کرونا ندارد.
*فروش واکسن کرونا در بازار آزاد تا ۸۰ میلیون تومان!
وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه این مقدار از واکسن های وارد شده کجا و چگونه استفاده شده است، افزود: تاکنون ۲۵۰ هزار نفر از کادر درمانی واکسن کرونا دریافت کرده اند و بعضا خبرهای ناگواری می شنویم که واکسن در بازار آزاد تا مبلغ ۸۰ میلیون تومان فروخته می شود که باعث تاسف است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: دولت از شو تبلیغاتی که به راه انداخته و می گوید ما پارک بانان و سالمندان را واکسینه کرده ایم، دست بردارد و با کرونا بعنوان شو تبلیغاتی بازی نکند.