رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید برنامه ریزی لازم را برای تولید برق هسته ای انجام دهیم چرا که برق هسته ای روشی مطمئن در تولید برق است.
به گزارش مرور نیوز، فریدون عباسی رئیس کمیسیون انرژی مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی پس از ارائه گزارش اردکانیان درباره علل قطعی مکرر برق، گفت: گرم شدن زود هنگام، کمبود آب، از مدار خارج شدن چند نیروگاه بخار، ظهور پدیده ماینرینگ، راندمان پائین نیروگاه ها و اتلاف در شبکه، بهای پائین برق و همچنین عدم توجه به تولید برق از جمله دلایل اصلی قطعی برق در کشور است.
وی بیان کرد: در برنامه های بالادستی، ۱۲۳ هزار مگاوات تولید برق در نیروگاه سیکل ترکیبی پیش بینی شده است اما متأسفانه امروز به این رقم نرسیدیم و باید برنامه ریزی های لازم برای رسیدن به این رقم انجام شود.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین لازم است مردم برای کاهش مصرف انرژی اقدامات لازم را انجام دهند و استاندارد سازی مصرف و مدیریت مصرف واحدهایی که انرژی زیادی را مصرف می کنند اهمیت زیادی دارد.
عباسی با تأکید بر ضرورت برنامه ریزی برای تولید برق هسته ای در کشور، گفت: تنوع در تولید برق یکی از موضوعات حائز اهمیت است و باید برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام شود.
وی متذکر شد: رسیدن به رقم ۲۰ هزار مگاوات برق هسته ای مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است و ما باید برنامه ریزی لازم در این زمینه انجام دهیم. علاوه بر این برای راه اندازی سازه های جدید نیروگاه بوشهر نیازمند سرمایه گذاری هستیم و برق هسته ای روشی مطمئن در تولید برق و حل مشکل کمبود برق است.
نماینده مردم کازرون در مجلس خطاب به اردکانیان، گفت: لازم است توضیح دهید توافقنامه پاریس چه تأثیری در تولید برق در کشور داشته است.