سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران از حضور پررنگ پرندههای بدون سرنشین در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ گفت و عنوان کرد: این پرندهها در حقیقت حوزه فناورانه جدیدی را شکل میدهند که در عصر حاضر در عملیات رزمایش نقش آفرینی زیادی دارد.
به گزارش مرور نیوز، امیر دریادار سید محمود موسوی سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش در گفتوگو با رادیو گفتوگو با بیان اینکه این رزمایش به صورت مشترک بین چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران و همراهی قرارگاه پدافند هوایی برگزار شد، گفت: قطعا یکی از اهداف مهم این رزمایش افزایش تعامل و هماهنگی بین نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران برای انجام عملیات مشترک است.
وی افزود: در عصر حاضر نیروها به تنهایی قادر نیستند عملیاتی را برنامه ریزی و اجرا کنند و لزوم مشارکت سایر نیروها تحت عملیات مشترک الزام آور است. برای اینکه هماهنگیها در ارتش افزایش پیدا کند، این تمرینات در قالب رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ اجرا شد.
سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش با تصریح بر این موضوع که یکی از برنامههای این رزمایش ارائه و به کارگیری تنوعی از تجهیزات، تمرینات و حضور کارکنان با تخصصهای مختلف در کنار هم بوده است، اظهار کرد: نیروهای چهارگانه ارتش در این رزمایش در کنار یکدیگر و در قالب یک شبکه فرماندهی و کنترل متمرکز هدایت شدند و عملیات مورد نظر را انجام دادند. این مهم ضمن افزایش توان کار مشترک، سبب هم افزایی در قدرت آتش و بازدارندگی است.
وی از حضور کارکنان جوان و با روحیه ارتش برای کسب تجربه از نفرات پیشکسوت در انجام عملیات در شرایط واقعی را یکی از اهداف رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ عنوان و بیان کرد: آزمایش برخی از تجهیزات و تسلیحات جدید و تکرار موفقیتهای برخی از سامانهها که در سنوات قبل موفقیت آمیز بودن آنها به اثبات رسیده بود، از اهداف دیگر رزمایش مورد اشاره است.
دریادار موسوی استمرار آمادگی و حاضر به کاری سامانههای ارتش و کارکنان را در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ بسیار خوب توصیف کرد و افزود: یکی از موفقیتهای بارز این رزمایش، اثابت ۱۰۰ درصدی تمام موشکهای سطح به سطح شلیک شده علیه یگانهای شناور و علیه تهدیدات هوایی بود.
سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران از حضور پررنگ پرندههای بدون سرنشین در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ گفت و عنوان کرد: این پرندهها در حقیقت حوزه فناورانه جدیدی را شکل میدهند که در عصر حاضر در عملیات رزمایش نقش آفرینی زیادی دارد. خوشبختانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از جمله ارتش در این حوزه تواناییهای بالا و در سطح فناوریهای روز در اختیار دارند. در این راستا شاهد بودیم پهپاد انتحاری «آرش» با موفقیت کامل هدف را شناسایی و مورد هدف قرار داد در حالی که از فواصل دور پرواز کرده بود.