عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس با بیان اینکه در دولت سیزدهم دو اقدام اساسی در دستور کار وزارت امور خارجه کشور قرار گرفت، تصریح کرد: نخستین موضوع، بهبود روابط با همسایگان و تلاش برای کاهش تنش ها بود.
به گزارش مرور نیوز، جلیل رحیمی جهان آبادی با مثبت ارزیابی کردن سفر علی باقری کنی رئیس تیم مذاکره کننده ایرانی به نروژ برای انجام رایزنی های منطقه ای و بین المللی، گفت: این سفر، اقدام موثری است از جهت آنکه نباید ایران همه فرصت ها، گفتگوها و تعاملات را در دایره چند کشور خاص غربی ببیند.
نماینده مردم تربت جام در مجلس با بیان اینکه در دولت سیزدهم دو اقدام اساسی در دستور کار وزارت امور خارجه کشور قرار گرفت، تصریح کرد: نخستین موضوع، بهبود روابط با همسایگان و تلاش برای کاهش تنش ها بود. از جمله سفر رئیس جمهور تاجیکستان به ایران یا سفر آیت الله رئیسی به کشورهای همسایه، از مواردی بود که در این مدت انجام شد و در حال حاضر آثار آن نیز مشاهده می شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، ادامه داد: دومین اقدام وزارت امور خارجه، افزایش سطح تعاملات با کشورهای مختلف در جهان مورد توجه قرار گرفت تا ما منحصر به همین چند کشور مذاکره کننده غربی یا قدرت های بزرگ نباشیم.
رحیمی جهان آبادی با تاکید بر اینکه هر کشوری ظرفیتی برای روابط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود دارد، افزود: بدون شک ایران نیز کشور عظیمی است و ظرفیت های زیادی از جهت اقتصادی، گردشگری و سیاسی در خاورمیانه دارد.
وی ادامه داد: ایران در طی این سال ها با برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا روابط خوبی داشته است و اگرچه تحریم ها تا حدی تعاملات ما را کاهش داد، اما خوشبختانه این تعاملات رو به احیا است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس، با بیان اینکه این گونه سفرها به کشورهای مختلف از سوی وزارت امورخارجه، بخشی از سیاست نظام در راستای بهبود روابط با کشورهای جهان است، گفت: در دولت سیزدهم نیز یکی از دستور کارهای اساسی سیاست خارجی، احیای تعاملات با کشورهای جهان است که در همین راستا معاون سیاسی وزارت امور خارجه نیز سفرهایی را انجام داده است.