نماینده مردم شیروان در مجلس با بیان این که جنگ ارزی یکی از محورهای مهم جنگ تمام عیار اقتصادی است، تاکید کرد: نظام پولی و بانکی کشور نیاز به درمان ریشه‌ای دارد، باید بدانیم که ارزش پول در دین اسلام ذاتی است،دراسلام وام کم بهره و پر بهره نداریم.

به گزارش مرور نیوز، ‌عبدالرضا عزیزی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس اظهار کرد: ما نمایندگان تصمیم گیرندگان جمهوری اسلامی ایران هستیم، ما نسخه نویس دردها و آلام و بیماری های کشور هستیم، نمایندگان ملت طبیبان و چاره اندیشان مسائل و مصایب کشور هستند، بیایید به حال بزرگ‌ترین سرطان کشور که در شریان‌های اقتصادی جاری است چاره‌ای بیاندیشیم.

وی افزود: نظام بانکی و پولی شکور دچار سرطان بدخیمی است و نیازمند درمان ریشه‌ای است و این درمان جز از طبیبان خانه ملت بر نمی‌آید، نظام پولی و بانکی کشور وارداتی است، بومی نیست، ‌نظامی که شکل کنونی آن 100 سال بیشتر قدمت ندارد، نظامی که ارزش اعتباری را رنگ می‌کند و به مثابه ارزش ذاتی جلوه می دهد.

این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: روزی نیست که خبر از اختلاس جدید به گوش نرسد، روزی نیست که خبر از کم و زیاد شدن معیار سنجش اقتصاد یعنی پول به گوش نرسد. ریشه مشکلات در زندگی ما از غفلت است، هیچ ملتی در طول تاریخ به خاطر غفلت تحسین نشده است.

نماینده مردم شیروان در مجلس تصریح کرد: ما سرزمین‌مان را از جنگ نظامی می توانیم نجات دهیم اما از جنگ اقتصادی و ارزی با روند کنونی نمی‌توانیم، ‌جنگ ارزی بی رحم‌ترین جنگ شناخته شده در تاریخ بشر است، مهم‌ترین سنگر فتح نشده انقلاب اسلامی که هنوز خالی از نیروهای انقلاب است.

عزیزی خاطرنشان کرد: امروز نیاز به تدوین مسایل فقهی و خط قرمزهای شرعی و تدوین اصول جنگ برای این حوزه احساس می‌شود، جنگ ارزی یکی از محورهای مهم جنگ تمام عیار اقتصادی و نیز یکی از مسائل مهم پیش روی انقلاب است که برای آن نیاز به تربیت نیرو و بصیرت و اشراف و حضور فعال در صحنه داریم.

وی افزود: اگر اهمیت آن از 8 سال دفاع مقدس بیش‌تر نباشد کمتر نیست، دلیل این که آلمان و ژاپن جنگ جهانی دوم را به راه انداختند این بود که ارزش پولشان افت کرد اما وقتی ارزش پول کشوری افت می کند ذخایر طلا چیزی است که آن کشور می‌تواند به آن اتکا کند.

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: بیایید به آیین الهی بازگردیم ارزش پول در دین اسلام ارزش ذاتی است، ‌ارزش پول در اسلام ثابت است، در اسلام پول ارزان وگران نداریم، دراسلام وام کم بهره و پر بهره نداریم، ‌ در اسلام طرفین باید در سود و زیان شریک باشند، در اسلام قرض الحسنه داریم.

نماینده مردم شیروان در مجلس ادامه داد: تا کی باید تورم و رکود عذاب‌های مردم باشد، جریان خون اقتصاد کشور در حال حاضر جریان پول سرطانی شده که باید درمان ریشه‌ای شود، بیایید ارزش پولمان را ذاتی کنیم.

عزیزی خاطرنشان کرد: تا کی باید مراجع عظام تقلید که ستون‌های دین هستند فریاد بیاورند که ربا تار و پود جامعه را فراگرفته است، تا کی ببینیم بانک های زیان دهد و ورشکسته با دست کاری صورت های مالی خود ربا را به جای سود در جامعه نضج داده‌اند، شکمی که از ربا پر شود نور ایمان در دلش نفوذ نمی کند در چنین جامعه‌ای هزینه امنیت، پول و زندان بالاتر است.

وی در پایان تاکید کرد: باید علما و کارشناسان در این مساله دقت کنند، ‌ملت هم باید توجه کنند به این که با چنین مساله‌ای مواجه هستند، باید تلاش کنیم پیمان‌های پولی دوجانبه را احیاء کنیم و رباخواری را برچینیم.