ممانعت از ایجاد حیاط خلوت برای دولت‌ها با تغییر سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به ضرورت نظارت مستمر بر سازمان حیاتی میراث فرهنگی، تصریح کرد: نمایندگان با نگرش‌های سیاسی متفاوت با تبدیل سازمان مذکور به وزاراتخانه موافق هستند.

به گزارش مرور نیوز، احمد مازنی درباره طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به وزارتخانه در پی تصویب یک فوریت رسیدگی به آن در صحن علنی مجلس، گفت: این امر دولت را فربه و بزرگتر نمی‌کند بلکه تشکیلات سازمان گردشگری در مرکز و دیگر استان‌ها به همان شکل گذشته فعال خواهد بود و تنها سمت معاونت رئیس جمهور به وزیر تغییر پیدا می‌کند که این مهم فوایدی به همراه دارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی به فواید طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه اشاره کرد و افزود: در پی این تغییر وزیر مربوطه باید با رای اعتماد مجلس انتخاب می‌شود و دولت‌ها نمی‌توانند افرادی را که شاید مورد تایید نباشند، در این سمت منصوب کنند.

وی همچنین افزود: در صورت تصویب جزئیات این طرح، مجلس می‌تواند مستقیما وزیر را مورد سوال قرار دهد اما درصورت وارد دانستن ان‌قلت به عملکرد معاون رئیس‌جمهور باید خود شخص رئیس‌جمهور را احضار کند و علیرغم داشتن اختیار قانونی برای این کار اما سوال از رئیس‌جمهور در صحن علنی هنوز تابو است.

این امضاءکننده طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه، ادامه داد: از آنجا که ممکن است نظارت بر این سازمان حساس و حیاتی به درستی انجام نشود، نمایندگان بسیاری با نگرش‌های سیاسی متفاوت با تبدیل آن به وزارتخانه موافق هستند تا ان‌شاالله این سازمان بتواند نقش موثری در ایجاد اشتغال و ارزآوری ایفا کند و نتواند به حیاط خلوت دولت‌ها تبدیل شود.