در پی تصمیم مقامات ایالت ویسکانسین آمریکا برای تصویب طرحی که در آن دانشجویانی که هنگام ایراد سخنرانی افراد در صحن دانشگاه دست به اعتراض زده آنها را از محل سخنرانی اخراج و با آنها برخورد خواهد شد، با آزادی بیان مبارزه می شود.
به گزارش مرور نیوز، تارنمای خبری ان.بی.سی نیوز دراین باره نوشت: مجلس ایالتی ویسکانسین روز چهارشنبه طرحی را که از سوی جمهوریخواهان نیز مورد حمایت قرار گرفت، به تصویب رساند که به موجب آن به مقامات دانشگاهی اجازه می دهد دانشجویانی که هنگام سخنرانی افراد دست به اختلال می زنند، از محل سخنرانی اخراج و با آنها برخورد کنند.
این تارنمای خبری آمریکایی درادامه نوشت: بسیاری از حقوقدانان و کارشناسان مسائل قانونی این طرح را بخش بحث برانگیز در قانون اساسی و مغایر با متمم اول قانون اساسی آمریکا دانستند.
بنا بر این گزارش، این طرح که به نام قانون 'آزادی بیان دانشگاه ها' ارائه شد و هیچ دمکراتی به آن رای نداد، دانشجویان در چنین اعتراض هایی سرکوب شده و علاوه بر آن با مسائل تنبیهی نیز از سوی دانشگاه مواجه خواهند شد.
این طرح همچنین با نوشتن توییتی از سوی 'اسکات واکر' فرماندار ایالت ویسکانسین با استقبال مواجه شد که حکایت از امضای این طرح توسط وی دارد.
تارنمای واشنگتن اگزماینر نوشت: پیش نویس این طرح از سوی نمایندگان جمهوریخواه که از اعتراض های گسترده دانشجویانی که بخصوص علیه سخنرانان جناح راست صورت می گیرد، به ستوه آمده اند، تدوین شده است.
به گزارش مرور نیوز، درحالی ایالت ویسکانسین با ارائه این طرح به دنبال سرکوب دانشجویان معترض است که 31اردیبهشت ماه گذشته هنگام سخنرانی 'مایک پنس' معاون رئیس جمهوری آمریکا در ایالت ایندیانا، دهها دانشجو به نشانه اعتراض به سیاست های ترامپ رئیس جمهوری آمریکا این محل را ترک کردند.
این اتفاق در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه «نوتر دام»( Notre Dame) واقع در شهر «ساوث بند»(South Bend)ایالت ایندیانا، هنگام سخنرانی 'مایک پنس' معاون رئیس جمهوری آمریکا، رخ داد که دانشجویان در اعتراضی خاموش و نمادین دهها دانشجو به نشانه اعتراض این محل را ترک کردند.
این تصاویر در شبکه های اجتماعی و رسانه های آمریکایی بازتاب فراوانی داشت.