رئیس جمهور گفت: در کشور ما جناح بندی داریم پس باید بگوییم ریاضی اصولگرایان یا اصلاح طلبان یا اعتدالگرایان؟! عده ای در کشور ما نشسته اند فیزیک و ریاضی و شیمی اسلامی درست کنند پول های زیادی خرج شده اتاق های زیادی صرف شده و انرژی های بسیاری صرف شده است ریاضی و الگوریتم یکی است، علم، علم است؛ مگر فرق دارد.

به گزارش مرور نیوز، روحانی طی سخنانی گفت: ما در کشور جناح بندی داریم و عده ای نشسته اند فیزیک و ریاضی و شیمی اسلامی درست کنند.

حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی با بیان اینکه ایران یک کشور دارای نقش بسیار ارزنده در دو مقطع تاریخ در علم و تمدن بشری بوده است، اظهار داشت: در مقطع قبل از اسلام و ایران باستان، هنرمندان، صاحبنظران و اندیشمندان و عالمانی در آن دوره، تمدنی را در خور رقابت با تمدن های باستان آن زمان مثل چین و مصر ایجاد کردند که دارای سخن و گفتار و مراکز علمی و دانشوری بوده است.

در کشور جناح بندی داریم

وی افزود: مقطع دوم بعد از اسلام بود، اسلام آیینی است که پیروان خود را به علم و دانش دعوت کرده و حتی مکتب و وحی خود را از خواندن آغاز کرده است. آیینی که به علم و دانش در دورانی که علم و سواد در شبه جزیره عربستان امتیاز نبود، مزیت و برتری داده است. در آن دوران افراد برای خود عار می دانستند که خودشان مطلبی را بخوانند یا بنویسند اما در آن دوران اسلام آموخت که علم را از هرکجا بیاموزید.

بی مرز بودن علم و دانش مسئله مهمی است

روحانی گفت: بی مرز بودن علم و دانش مسئله مهمی است. کسانی در دوره ای می خواستند علوم بورژوایی و سوسیالیستی ایجاد کنند اما موفق نبودند. حرف هایی که استالین بر آن تاکید می کرد. اما علم، علم است و به نوع تفکر و ایدئولوژی وصل نمی شود.

در کشور ما جناح بندی داریم

رئیس جمهور اظهار داشت: در کشور ما جناح بندی داریم پس باید بگوییم ریاضی اصولگرایان یا اصلاح طلبان یا اعتدالگرایان؟! عده ای در کشور ما نشسته اند فیزیک و ریاضی و شیمی اسلامی درست کنند پول های زیادی خرج شده اتاق های زیادی صرف شده و انرژی های بسیاری صرف شده است ریاضی و الگوریتم یکی است، علم، علم است؛ مگر فرق دارد.

روحانی با اشاره به اینکه امروز برخی فکر می کنند باید علوم را دسته بندی کنند به عنوان علوم دینی و ضد دینی، گفت: اینها حتی پزشکی جدید را در مقطعی نمی پذیرفتند حتی دانشگاه را نمی پذیرفتند، پزشکی را که مدعی داروی شیمیایی محور باشد نمی پذیرفتند، می گفتند ما پزشکی بر اساس داروهای گیاهی داریم اما امروز این تفکر در جامعه ما طرفداری ندارد.

ادامه دارد...