رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امام موسی صدر بستر همدلی و هم زبانی را ایجاد کردند. البته به عنوان روحانی هیچ گاه تبلیغ اسلام نمی کرد و کسی را دعوت به اسلام نمی کرد، بلکه مباحث را به گونه ای مطرح می کرد که افراد به نقطه اشتراک می رسیدند.
به گزارش مرور نیوز، رئیس سازمان انرژی اتمی طی سخنانی به بیان ویژگی ها و اقدامات امام موسی صدر در لبنان پرداختند.
علیاکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی در آیین رونمایی از مجموعه دوازده جلدی «گام به گام با امام»، شامل مجموعه گفتارها، مصاحبهها و مقالات امام موسی صدر که در سالن جلسات کتابخانه ملی تهران برگزار شد، با بیان این که آیتالله العظمی بروجردی قدم بزرگی برای احیای اسلام و شیعیان برداشتند، گفت: یکی از این قدم ها فرستادن اندیشمندان به کشورهای مختلف همانند لبنان بود.
شیعیان لبنان خجالت می کشیدند بگویند شیعه هستند
وی ادامه داد: وقتی امام موسی صدر به لبنان رفت، شیعیان به عنوان محروم ترین و پایین ترین قشر این کشور به شمار می رفتند و حتی خجالت می کشیدند بگویند شیعه هستند و از این نظر بسیار تأسف بار بود، به همین دلیل، آیت الله العظمی بروجردی، امام موسی صدر را به لبنان فرستاد.
در زمان امام موسی صدر شیعیان لبنان گرفتار جنگ بودند
صالحی با تأکید بر این که در زمان امام موسی صدر شیعیان لبنان گرفتار جنگ بودند، بیان داشت: امام موسی صدر بستر همدلی و هم زبانی را ایجاد کردند. البته به عنوان روحانی هیچ گاه تبلیغ اسلام نمی کرد و کسی را دعوت به اسلام نمی کرد، بلکه مباحث را به گونه ای مطرح می کرد که افراد به نقطه اشتراک می رسیدند.
وی یادآور شد: امام موسی صدر به کلیساها همانند کشیش دعوت می شدند و همانند یک کشیش نیز تبلیغ می کردند. شاید بتوان گفت مسیحیان ایشان را بیشتر از مسلمانان قبول داشتند. امام موسی صدر به گونه ای عمل کرد که شیخ الشیوخ طوائف لبنان شد و این یک حرکت بسیار عجیبی بود.
رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان گفت: امام موسی صدر شیعیان لبنان را به گروهی تبدیل کردند که اکنون عزیزترین، عالم ترین، فهیم ترین و افتخارآفرین ترین طائفه این کشور هستند و اکنون حزب الله ادامه دهنده راه امام موسی صدر است.