وزیر کار و تعاون با اشاره به مردمی شدن دستگاه های اطلاعاتی در نظام جمهوری اسلامی گفت ما به سه نوع امنیت نیاز داریم. ما به امنیت روانی، اجتماعی و اخلاقی نیاز داریم و اما برخی شفافیت را با بی آبرو کردن افراد اشتباه گرفته اند.

به گزارش مرور نیوز، وزیر کار در همایش ملی اطلاعات و مردم اظهار داشت :امروز مفهوم امنیت تغییر کرده است و امنیت به سایر موضوعات اجتماعی، انسانی و زیست محیطی نیز تسریع پیدا کرده است وقتی بحث از توطعه خارجی است، مواجهه با این تهدید به مراتب آسان تر است نسبت به زمانیکه ما شاهد تهدیداتی باشیم که عوامل آن دقیقا مشخص نیستند. در این شرایط نمیتوان با ابزارهای بازدارنده شناخته شده ایی جلوی آنرا گرفت.

ترکیب دانش با اطلاعات میتواند توان ما را برای مقابله با این تهدیدات جدید بالا ببرد. ربیعی خاطر نشان کرد تهدیداتی که کنشگر و عامل مشخصی ندارد نسبت به تهدیداتی که پیش از این سیستمیک بوده اند امروزه در نتیجه جهانی شدن روز به روز افزایش یافته اند و این تهدیدات در نتیجه فرآیند ها بوجود میآیند. بر این اساس ما سه مرحله برای امنیت داریم. امنیت دولت، امنیت جامعه و گروه ها اجتماعی، امنیت فرد.یکی از دلایل موفقیت جمهوری اسلامی این بوده است که تمامی امنیت ها را مد نظر قرارداده  و سعی نموده تمامی آنها را تامین نماید.

همچنین مردمی کردن اطلاعات و نیروهای اطلاعاتی از دیگر موارد مو فقیت جمهوری اسلامی بوده است.به  این صورت که ما اشرافیت اطلاعاتی نداریم و بعضا نیروهای اطلاعاتی از نیروهای فقیر و از متن جامعه بوده اند،  وی در پایان تصریح کرد با این حال نباید هر چیزی امنیتی شود و فرصت ها را تهدید بدانیم و در این رابطه دانش هایی که وزارت اطلاعات لازم دارد، دانش های اجتماعی، اقتصادی، تجاری، مردمسالاری و سیاسی استتا بتواند با رویکرد به مسایل نگاه کند وزیر کار همچنین بیان کرد ما در جامعه به سه نوع امنیت نیاز داریم. امنیت روانی، اجتماعی و اخلاقی که برخی شفافیت را با بی آبرو کردن افراد اشتباه گرفته اند و این بزرگترین خیانت به ارزش های یک جامعه است و بر این اساس برای حل مشکلات و مسایل جامعه لازم است با گروه های اجتماعی مختلف اجماع نظر داشته باشیم.