رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: 8 هزار گروه جهادیرزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان محمد رسولالله (ص)2 شرکت داشتند.
به گزارش مرور نیوز، سردار غیب پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، امروز شنبه 7 مهرماه در حاشیه "همایش یاد یاران" و در جمع خبرنگاران ضمن تشکر از اصحاب رسانه در پوشش خبری رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان محمد رسولالله (ص)2، اظهار کرد: این رزمایش از 9 شهریورماه امسال شروع شد و در آن 1000 گردان بیت المقدس در سراسر کشور در آن مشارکت داشتند.
غیبپرور افزود: 1000 گردان عدد فوقالعادهای است و کسانی که با مسائل نظامی در ارتباط هستند بهخوبی معنا و مفهوم 1000 گردان را میدانند. این یک استعداد نیروی انسانی فوقالعاده است که علاوه بر آن 8 هزار گروه جهادی نیز در این رزمایش شرکت داشتند. روز اول پیشبینی بر 7014 گروه جهادی بود اما در عمل به مرز 8 هزار گروه رسیدیم که بازتاب زیادی در رسانهها و خصوصاً فضای مجازی داشت؛ در طول این رزمایش و در موضوع خدمترسانی هشتکهای زیادی ایجاد شد.
وی با بیان اینکه حدود 150 هزار نفر در موضوع خدمترسانی در اقصی نقاط کشور حاضر شدند و از 9 شهریور تا 29 شهریور هم این رزمایش برگزار شد، خاطرنشان کرد: حلقه پایانی رزمایش یک تجمع 700 هزار نفری در مراکز استانها است.خیلی مایل بودیم در هفته دفاع مقدس این حرکت را انجام میدادیم که میسر نشد و به آخر همین هفته موکول شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: از این 700 هزار بسیجی سازمانیافته 100 هزار نفر آنها در تهران در روز 5شنبه تجمع خواهند کرد.
وی درباره همکاریهای آموزش و پرورش و سازمان بسیج یادآور شد: این همکاریها طولانی بوده و به سالهای قبل برمیگردد.
غیبپرور تصریح کرد: برای سال تحصیلی جاری به طور مشخص طرح شهید بهنام محمدی را در دستورکار قرار دادیم و در این طرح که از 9 ماه پیش کار مطالعاتی آن شروع شده است با امضای مشترک به همه بدنه آموزش و پرورش و نواحی بسیج ابلاغ شده است.
وی خاطرنشان کرد: این طرح فعلاً از مقطع متوسطه اول شروع شده و امیدواریم بعد از 6 سال بتوانیم اولین ثمرات آن را شاهد باشیم و چتر غالب بر این طرح موضوع تربیتی است و برای دانشآموزان همپای تکالیف خود فضای تربیتی متناسب با آموزههای انقلاب اسلامی طراحی شده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: برای اجرای این طرح مشاورههای مختلفی از مجموعه آموزش و پرورش، دانشگاهها و بسیج حضور داشتند و این یک بحث تربیتی است که در سه ضلع مدرسه، خانه و مسجد تعریف شده و نقش مساجد پررنگتر از گذشته در آن دیده شده است.