حزب اعتدال و توسعه با دعوت از مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: این راهپیمایی مظهر اتحاد و انسجام ملی است و همه مردم غیور ایران با شرکت در آن، عظمت این ملت بزرگ را به همگان نمایان خواهند کرد.
به گزارش مرور نیوز، حزب اعتدال و توسعه از مردم ایران برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.
متن بیانیه حزب اعتدال و توسعه به شرح زیر است:
امسال در حالی ایرانیان به استقبال سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی میروند که این رویداد فرخنده مقارن با چهلمین سال بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی است. چهل سال مقاومت و دلاوری در راستای حفظ انقلاب و مولود گرانبهای آن جمهوری اسلامی، نشان از آن دارد که مردم این دیار همچنان عزم راسخ دارند تا رسیدن به قله نهایی رشد و پیشرفت درتمامی عرصههای مادی و معنوی از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی حمایت کنند. در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی توجه به نکات زیر همچنان ضروری است.
١- انقلاب اسلامی از همان دوران مبارزه با رژیم پهلوی خاستگاه مردمی قوی داشت. مشارکت کم نظیر مردم در راهپیمایی های دوران انقلاب و حضور پررنگ آنان در ۸ سال دفاع مقدس و همچنین شرکت فعال و گسترده مردم خردمند و دانا در عرصه انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و شوراها، نشان از شکل گیری عصرجدیدی در حیات سیاسی ایرانیان دارد که میتوان از آن تعبیر به «مردمسالاری دینی» یا ایرانی کرد. ملت قهرمان و سرافراز ایران با مشارکت ۵۰ تا۸۰ درصدی خود در عرصه تمامی انتخابات برگزار شده پس از انقلاب، نشان داد همچنان نظام جمهوری اسلامی از مشروعیت و مقبولیت بالایی نزد تودههای مردم برخوردار است؛ فرصت مغتنمی که میبایست قدر آن را دانست. بر همین اساس حزب اعتدال و توسعه معتقد است تمامی جناح های سیاسی کشور و دست اندرکاران اجرایی و تقنینی و قضایی، نباید فرصت خدمت به این همه فداکاری و ایثار ملت ایران را فراموش کنند و اندر خم سیاست زدگی، فرصت طلبی و عافیت طلبی، مسئولیت اساسی خود را فراموش کنند.
۲- مهمترین راهبرد انقلاب اسلامی از همان آغازین روزهای انقلاب در شعار استراتژیک "استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی" خود را به منصه ظهور رسانید. واقعیت این است انقلاب اسلامی توانست با پیروزی خود به ۲۰۰ سال نفوذ و سلطه بیگانه در کشور خاتمه دهد و پس از دو قرن مرکز تصمیمگیری را از مسکو، لندن و واشنگتن به تهران منتقل نماید. استقلال سیاسی ایران طی چهل سال گذشته همچون خاری در چشم دشمنان انقلاب و نظام بوده است. عصر جدیدی که ایرانی توانست خود برای خود تصمیم بگیرد. با این وجود همچنان لازم است علاوه بر حفظ استقلال سیاسی به عنوان مهمترین دستاورد انقلاب برای رسیدن به خودکفایی در عرصه اقتصاد تلاشهای بیشتری صورت بگیرد. هر چند در زمینههایی هم گام های جدی برداشته شده است؛ برای مثال رشد ده برابری صادرات غیرنقتی، رشد یازده برابری در فولاد و رشد تولید هجده برابری در صنعت خودروسازی و... همه نشان از استعداد بالای ایرانی در عرصه اقتصاد دارد. لازم به ذکر است حرکت در مسیر خودکفایی به معنای آن نیست که خود را از دستاوردهای بشری و آخرین تحولات فنآوری بی نیاز بدانیم و تعامل با جهان را فراموش کنیم.
دومین محور از شعار راهبردی انقلاب، موضوع «آزادی» بوده است. در این عرصه لازم به یادآوری است وقتی مردم شریف ایران در چهل سال پیش این نکته را با صدای بلند، اعلام میکردند بیش از هر چیز مرادشان آزادیهای سیاسی بود که در رژیم قبل به رسمیت شناخته نمیشد. بنا بر این بر همگان فرض است که این نکته فراموش نگردد. توجه به فصل سوم قانون اساسی تحت عنوان "حقوق ملت" هیچگاه نباید مورد غفلت قرار گیرد. در مورد محور سوم از شعار راهبردی انقلاب، لازم به ذکر است رهبر فقید انقلاب حضرت امام خمینی (ره) بارها تاکید بر این موضوع داشتند که "میزان رای ملت است" و مقام معظم رهبری همیشه بر حق الناس تاکید کردهاند.
٣- حزب اعتدال و توسعه در سالگرد پیروزی انقلاب و در چهل سالگی آن، همچنان اعتقاد دارد نظام جمهوری اسلامی از ظرفیت بالایی برای پاسخگویی به مطالبات مردم برخوردار است. نظامی است ریشهدار که ریشههای آن در تاریخ کهن این کشور است و همچنین ریشه در باورهای اعتقادی این ملت دارد. نظامی نهادینه شده که امروز فراسوی مرزهای جغرافیایی ایران تاثیر گذاشته و نقشآفرینی آن مورد تایید دوست و دشمن است. در این شرایط خطیر بر همگان فرض است که این موقعیت حساس تاریخی مورد غفلت واقع نشود. اصل منافع ملی است.
٤- در پایان حزب اعتدال و توسعه از مردم شریف ایران میخواهد همچنان مانند گذشته با حضور گسترده خود در راهپیمایی۲۲ بهمن، پیام مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی را به جهانیان ارسال کند تا بدخواهان و براندازان بدانند کارشان چیزی جز "آب در هاون کوبیدن نیست". این راهپیمایی مظهر اتحاد و انسجام ملی است و همه مردم غیور ایران با شرکت در آن، عظمت این ملت بزرگ را به همگان نمایان خواهند کرد.