پنجاه و ششمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران به ریاست محسنی بندپی استاندار در محل اتاق بازرگانی تهران برگزار شد .
به گزارش مرور نیوز، محسنی بندپی اظهار کرد: در جریان وقوع سیلاب های بهار امسال در ماجرای سیل استان گلستان صنوف تهران ورود جدی به مسئله یاری رسانی به هم وطنان داشتند و همین نقش قابل توجهی در راستای حل و فصل مشکلات در این مناطق ایفا کرد.
وی افزود :ما نیز در مجموعه استان تهران آمادگی خوبی در راستای مقابله با سیلاب های احتمالی داشتیم و تدابیری که قبل از پایان سال ۹۷ در این باره صورت گرفته بود گام بلندی در جهت ایجاد ثبات و پایداری در ایام بارش ها در پایتخت برداشت.
استاندار تهران خاطر نشان کرد: از هفدهم فروردین ماه نیز با معین قرار گرفتن استان تهران برای یاری رسانی به هم وطنان در استان خوزستان رسیدگی به وضعیت چهار شهر از ۶ شهر درگیر در این منطقه بر عهده ستاد مدیریت بحران استان قرار گرفت توانستیم با اقدامات گوناگون در حوزههای مختلف از جمله ایجاد ۲۵ کیلومتر سیل بند در منطقه نسبت به مدیریت شرایط بحرانی در منطقه اقدام کنیم. البته جا دارد باز هم از حمایت ها و زحمات بخش خصوصی در پشتیبانی از هموطنان سیل زده در استان خوزستان نیز تقدیر داشته باشیم.
محسنی بندپی در ادامه ضمن اشاره به نام گرفتن سال ۹۸ با عنوان سال رونق تولید تصریح کرد: اگر چرخه تولید به حرکت در بیاید وضعیت معیشتی مردم ارتقا یافته و سطح رفاه عمومی در جنبههای مختلف بالا خواهد رفت. البته پویایی و تحرک در این چرخه تولید الزاماتی دارد که بخشی از آن به دولت و دستگاه های دولتی بر می گردد، به این گونه که هر چه قوانین و مناسبات دست و پا گیر بر سر راه تولید راه از مسیر آن برداریم می توانیم شاهد نشاط و ارتقای روز افزون در عرصه صنعت و تولید باشیم.
استاندار تهران یادآور شد: بر اساس گزارش های اعلام شده برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی با ظرفیت کامل خود فعالیت نکرده و بالغ بر ۸۰۰۰ واحد با ظرفیت بالای ۷۰ درصد، بیش از ۱۲ هزار واحد با ظرفیت ۵۰ درصد و و حدود ۱۳ هزار واحد نیز با کمتر از ۵۰ درصد از ظرفیت خود به فعالیت می پردازند.
وی تأکید کرد: برخی از واحدها با توجه به افزایش نرخ مواد اولیه در داخل و خارج از کشور نیاز به سرمایه در گردش دارند و برخی واحدها نیز راکد هستند که قابلیت احیای آنها نیز وجود دارد. همانگونه که اشاره کردم ساختار اداری در برخی از اوقات الزامات دست و پا گیری بر سر راه واحدهای صنعتی و تولیدی قرار داده که باید نسبت به تسهیل در این مسیر اهتمام داشته باشیم.
استاندار تهران عنوان کرد: بسیاری از کشورهای همسایه میزان قابل توجهی از لوازم و تولیدات ایرانی را به سایر تولیدات ترجیح داده و مشتری خوبی برای بازار محصولات ایران هستند و این مهم می طلبد که نسبت به افزایش توان صادرات توجه داشته و ظرفیت های این حوزه را فعال کنیم. به عنوان نمونه در حوزه های پوشاک و صنایع کیف و کفش همواره بازار محصولات ایرانی مشتریان خاص خود را از نقاط مختلف دنیا به خصوص از میان کشورهای همسایه داشته که باید نسبت به هدایت قابلیت ها در این حوزه اهتمام داشته باشیم.
وی در ادامه ضمن اشاره به لزوم افزایش همکاری و هم افزایی میان دولت و بخش خصوصی تأکید کرد: پیشنهاد من این است که کار گروهی را در سال جاری در این رابطه تشکیل دهیم تا تبادل گزارش های کاری و پیشنهادات مربوط به ارتقا رونق تولید در این کارگروه میان دولت و فعالان بخش خصوصی مطرح و مورد پیگیری قرار بگیرد.
استاندار تهران در پایان نیز تصریح کرد: برخی واحدها نیز که از سوی بانک ها مورد تملیک قرار گرفته و سرمایه انباشته قابل توجهی را معطل نگه داشته است. بر این اساس می توانیم با همکاری دستگاه قضایی و حسن توجه تصمیم گیران در این حوزه شاهد بازگشت این سرمایهها به چرخه تولید و نهایتاً رونق آن باشیم.