همایش سکته مغزی برای تبیین راهکارهای پیشگیری از این بیماری باحضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی در سالن همایشهای بیمارستان گاندی برگزار شد.
به گزارش مرور نیوز به نقل از روابط عمومی منطقه شش ، دبیر علمی این همایش هدف از برگزاری این همایش را افزایش آگاهی مردم و فرهنگسازی برای جلوگیری از سکته مغزی اعلام کرد و افزود: در سال های گذشته با تلاشی که در کشورهای توسعه یافته انجام شده جایگاه سکته مغزی در مرگ و میر انسانی از رتبه سوم به رتبه چهارم رسیده اما این بیماری در کشورهای در حال توسعه با یک پله صعود رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
وی ابتلا به بیماری صرع، اختلالات ذهنی، از بین رفتن قسمتی از حافظه و افسردگی ثانویه را از آثار سکته مغزی اعلام کرد و گفت: در صورت آشنایی افراد با راه های پیشگیری از این بیماری به راحتی قابل پیشگیری می باشد.
وی خاطر نشان کرد ماشینی شدن و بدنبال آن تغییرسبک زندگی، کاهش فعالیت بدنی و کم تحرکی، گرایش مردم به غذاهای فست فود و مصرف بیش ازاندازه غذاهای آماده، کاهش مصرف غذاهای سنتی ایرانی، گرایش به مواد دخانی و مواد مخدر، توجه نکردن مردم نسبت به سلامتشان، همه و همه سبب شده تا میزان سکته مغزی افزایش یابد.
دبیر علمی همایش یادآور شد: انجام فعالیت های ورزشی و تداوم آن، اجتناب از مصرف سیگار، کاهش وزن، کنترل و درمان بیماری هایی مانند فشار خون از جمله راهکارهایی بود که در این همایش برای پیشگیری از سکته مغزی توسط سخنرانان و اساتید دانشگاه اعلام شد رئیس مرکز تحقیقات جراحی اعصاب عملکردی بیمارستان شهدای تجریش میگوید: اصلاح سبک غلط زندگی و رژیم غذایی مناسب، میتواند تا حد زیادی از افزایش سکتههای مغزی در ایران جلوگیری کند.