عضو عالی انجمن خوشنویسان ایران گفت: با توجه به مسؤولیتم هر هفته به یک شهرستان میروم و به اقصی نقاط کشور رفتهام، جوانان هنرمند امروز مایه عزت و آبروی خوشنویسی کشور هستند.
به گزارش مرور نیوز، یدالله کابلی خوانساری در مراسم افتتاحیه نمایشگاه یادگار قلم که عصر امروز در نگارخانه شهر برگزار شد، با اشاره به احساس خود در بازدید از این نمایشگاه اظهار کرد: خیلی خوشحال هستم که در روز میلاد رسول اکرم(ص) به شهر قم آمدم و از نمایشگاه آثار هادی پناهی منش با نام یادگار قلم بازدید کردم، او در خط شکسته و نستعلیق قابلیتهای هنری زیادی دارد.
وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه یادگار قلم با توجه به ابعاد کارها و خلاقیتهای هنری مستلزم قابلیت و کوشش زیاد خالق آن است، هادی پناهی منش در تمام آثار این نمایشگاه چه در خط شکسته و چه در خط شکسته موفقیت خوبی را در ارائه آثار داشت، به هر حال برگزاری نمایشگاه یادگار قلم جای خوشحالی دارد.
عضو عالی انجمن خوشنویسان ایران افزود: با توجه به مسوولیتم هر هفته به یک شهرستان میروم و به اقصی نقاط کشور رفتهام، جوانان هنرمند امروز مایه عزت و آبروی خوشنویسی کشور هستند، نمایشگاه یادگار قلم هم یک نمایشگاه خوب است و چنین نمایشگاهی میتواند در خدمت اشاعه هنر خوشنویسی باشد.
کابلی خوانساری با اشاره به ویژگیهای هنر خوشنویسی اظهار کرد: این هنر، یک هنر معنایی و مفهومی است و در طول سالیان دراز و قرون متمادی ارزشهای بی شماری از مضامین ادبی، عرفانی و اجتماعی در هنر خوشنویسی به نمایش گذاشته شد، امروز هم انجمن خوشنویسی ایران همان مسیر را طی میکند.
وی ادامه داد: با وجود مشکلات فراوان اما هنرمندان و استادان جوان توانستند میراث داران خوبی برای ترویج هنر خوشنویسی در کشور باشند، استان قم هم از گذشته تاریخ هنرمندان برجستهای را در عرصههای مختلف هنر تجسمی داشته است و نمونه آثار این هنرمندان برجسته گذشته را در موزهها و بقاع متبرکه مشاهده میکنیم.
عضو عالی انجمن خوشنویسان ایران افزود: از گذشته اساتید صاحب نامی در عرصه خوشنویسی در خطهای ثلث، شکسته و نستعلیق در استان قم حضور داشتند، امروز هم جوانان این استان با تکیه بر این پشتوانه غنی موفقیتهای زیادی را کسب کردند.
کابلی خوانساری با اشاره به ویژگی متمایز نمایشگاه یادگار قلم اظهار کرد: ویژگی متمایز این نمایشگاه، خلاقیتهای هنری و توانمندیهای خالق آن بوده است، خلاقیت و توانمندیهای فردی در آثار نمایشگاه یادگار قلم به چشم میخورد، همچنین توانایی در اجرای قلمهای مختلف چه در خط شکسته و چه در خط نستعلیق را در نمایشگاه مشاهده کردم.
وی در پایان خاطرنشان کردند: در کار هنر زمانی که یک هنرمند در عوالم تقلیدی مستغرق شد و خودش را از خلاقیت و ابداعات جدا کرد، همیشه ناموفق بود.