درخشانی در نشست مطبوعاتی بخش موسیقی تلفیقی جشنواره فجر انتقاد خود را درباره حضور گروه های پاپ در جشنواره موسیقی فجر بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مرور نیوز، در دومین روز از نشست های خبری بخش موسیقی تلفیقی جشنواره موسیقی فجر، نشستی با حضور میلاد درخشانی نوازنده و آهنگساز در تالار وحدت برگزار شد.

در این نشست درخشانی درباره حضور در جشنواره امسال گفت: سال گذشته قرار بود در جشنواره حضور داشته باشم اما شرایط فراهم نشد و امسال این سعادت نصیب من شده که در 25 دی همزمان با روز تولدم در جشنواره موسیقی فجر اجرا داشته باشم.

وی ادامه داد: در این اجرا قطعه هایی از آلبوم اشارات نظر و چند کار همراه با برادرم پدرام درخشانی را به صحنه خواهیم برد. افزون بر این چند قطعه نیز از آلبوم تازه ای که در تدارک تهیه آن هستم اجرا می کنیم. در مجموع حدود 16 قطعه را در کنسرت جشنواره خود اجرا می کنیم که 13 آهنگ آن باکلام است.

در ادامه این نشست درخشانی درباره اعضای گروه خود گفت: از نظر سابقه کاری اعضای گروه چندان شناخته شده نیستند اما نوازندگان بسیار خوبی هستند و توانسته ایم در کنار یکدیگر به هماهنگی خوبی برسیم و با این گروه یک اجرای موفق هم در مهرماه داشته ایم. اشکان آبرون (کیبورد) آرش عیوضی (گیتار بیس) مصطفی شعبانی (کلارینت و ساکسیفون) امیرعلی رحمانی (سازهای کوبه ای) و کیوان سالم (گیتار) نوازندگان گروه ما هستند، ضمن اینکه خودم عود و گیتار می نوازم و برادرم سولوی سنتور می زند.

درخشانی  در ادامه گفت: خوانندگی گروه را خودم بر عهده دارم اما نکته ای درباره حضور گروهمان در بخش تلفیقی دارم که باید بیان کنم. به نظرم باید واژه تلفیقی را به واژه مستقل تغییر داد. زیرا می بینیم که در جشنواره موسیقی فجر بسیاری از گروه های غیرپاپ را در بخش تلفیقی جای داده اند. معتدقم برخی موسیقی ها مستقل هستند و حالت شخصی دارند که می توان نام مستقل را بر روی بخش مربوط به این گروه ها گذاشت البته از سویی مردم با عنوان «تلفیقی» آشنا شده اند و نسبت به آن ذهنیت پیدا کرده اند، از این رو دیگر نمی شود به راحتی این عنوان را تغییر داد.

او تصریح کرد: به طور کلی با دسته بندی صورت گرفته در بخش موسیقی تلفیقی جشنواره موافق نیستم، افزون بر این لزوم حضور گروه های پاپ در جشنواره را متوجه نمی شوم؛ زیرا این گروه ها همواره در طول سال کنسرت های فراوانی برگزار می کنند و حضور آنها در جشنواره موسیقی فجر موجب می شود توجه نسبت به گروه های دیگر از جمله گروه های بخش تلفیقی کم شود.برایم فرقی نمی کند که جلوی دو نفر کنسرت بدهم یا در حضور یک سالن پر از تماشاچی، اما با توجه به قدمت جشنواره موسیقی فجر انتظارم از این جشنواره بسیار بیشتر بود.

درخشانی گفت: جشنواره در بخش تلفیقی می توانست بسیار بهتر برگزار شود و سالن های بهتری را در اختیار گروه های تلفیقی قرار دهند یا اینکه می شد سایت شناخته شده تری را برای فروش بلیت های کنسرت های تلفیقی در نظر گرفت.

این نوازنده با انتقاد از محل برگزاری کنسرتش که در تالار برج آزادی تهران برگزار می شود، گفت: واقعا دشوار است در ساعت 17 کسی برای کنسرت به برج آزادی بیاید و در آن موقع جای پارک مناسب برای خود پیدا کند. این در حالیست که بهترین امکانات برای بخش پاپ درنظر گرفته شده است. گرچه بخش پاپ نیاز به این همه امکانات ندارد. زیرا در طول سال در بهترین سالن ها کنسرت های پاپ برگزار می شود.

سی و دومین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از 22 دی تا اول بهمن برگزار می شود.