احمد مازنی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی فیلم "ماجرای نیمروز" را یادآور خاطرات تلخ و شیرین ۹۶۰ دانست.
به گزارش مرور نیوز، این نماینده مجلس در یادداشتی در کانال تلگرام خود نوشت:
«امشب به سینما فرهنگ رفتم تا فیلم سینمایی ماجرای نیمروز را تماشا کنم. نماز مغرب را در منزل اقامه کرده بودم و نماز عشا را در نمازخانه سینما فرهنگ. در فاصله دو نماز به منزل فرزند شهید علاالدین از شهدای دوران انقلاب اسلامی رفتم. بعد از اقامه نماز عشا در طبقه فوقانی سینما به طبقه همکف برگشتم، با جناب مهدویان کارگردان و بعد جناب رضوی تهیه کننده فیلم، مواجه شدم؛ به آقای مهدویان گفتم: فیلم ایستاده در غبار را تحسین میکنم و به نگاه شما غبطه می خورم.
ایشان گفتند: امیدوارم بعد از دیدن ماجرای نیمروز همین نظر را داشته باشید. فیلم سینمایی ماجرای نیمروز برای من یادآور خاطرات تلخ و شیرین سال ۱۳۶۰۰ است، آن روز ها که نفاق و دو رویی در برابر یک رنگی امام و مردم خیلی زود رو شد، و شعار های ضد امپریالیستی و دفاع از حقوق خلق به قیام مسلحانه علیه خلق تبدیل شد، ماجرای منافقین شبیه ترین ماجراها به داعش است، بلکه بسیار خون خوار تر، وحشی تر، و جانی تر!
به جز این که منافقین به جاسوسی، وطن فروشی و خیانت در جنگ گرفتار شدند اما داعش هنوز به این درجه نائل نیامد !فیلم ماجرای نیمروز ماجرای نفوذ اپورتونیستها در کادر رهبری و مدیریت کشور و حتی نیروهای مسلح را در سال ۶۰ مطرح میکند که میتواند برای امروز و فردای ما هم آموزنده باشد، چرا که سرویسهای بیگانه از رهگذر نفوذ هم چنان در پی پیاده کردن اهداف پلید خائنان هستند و تذکر رهبر انقلاب را باید در این زمینه همه مردم و مسولین جدی بگیرند و دستگاههای امنیتی بیش از دیگران مراقب پروژه نفوذ دشمن باشند و این مساله همانند سایر مسائل مهم کشور به دستاویزی برای منازعات جناحی تبدیل نشود.
و بالاخره نجات جان فرزند خردسال مسعود رجوی توسط یک پاسدار نیز از صحنههای تاثیر گذار فیلم بود که البته آن زمان میگفتند پاسدار در حین نجات جان فرزند رجوی به شهادت رسید اما در فیلم چنین نبود. کارگردان جوان در هر دو فیلم یک مسیر را دنبال میکند اما در کنار تفاوتهای موضوعی و جذابیتهای بصری هر دو فیلم، من به ایستاده در غبار نمره بهتری میدهم. و برای ایشان آرزوی توفیق میکنم.»