وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با برگزاری همایش بزرگداشت مرحوم آیت‌ الله سید محمد علی صادقی (ره) پیامی صادر کرد.

به گزارش مرور نیوز،  به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با برگزاری همایش بزرگداشت مرحوم آیت‌ الله سید محمد علی صادقی (ره) پیامی صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

«بسم‌ الله الرحمن الرحیم

آسمان پرتلألو علم و دیانت در ایران اسلامی، سرشار از اخترهای تابناکی است که با انوار هدایتگر خویش، جان‌های جویای معرفت و فضیلت را به مسیر رستگاری و سعادتمندی رهنمون می‌سازند.

در این میان دیار فرهنگ‌مدار اصفهان، که مهدِ هنر غنی ایرانی – اسلامی است، گوهرهای ارزشمندی را پرورش داده که شیفتگان حقیقت و معنویت از وجود ذی‌قیمتشان متنعم گشته‌اند.

بی‌تردید مرحوم آیت‌الله سیدمحمدعلی صادقی در زمره این ستارگان درخشان است که در هر دو وجه علم و عمل زبانزد و الگوی مجسم دینداری و اخلاق‌مداری بوده است.

آن شخصیت بزرگوار با درآمیختن علم و عمل و زهد و تقوا در کنار ممارست و ژرف‌کاوی در آیات الهی و روایات ائمه معصومین – علیهم السلام - برای حفظ و اشاعه آموزه‌های دینی و تقویت مکتب تشیع منشاء برکات فراوانی شدند.

 فقیه اصولی که پس از تحصیل علم در مدرسه صدر بازار اصفهان و اتمام دروس مقدمات و سطح به نجف اشرف هجرت نمود و در جوار مرقد نورانی مولی‌الموحدین حضرت علی‌ابن‌ابیطالب – علیه‌السلام – از فیض وجودی علما و رشحات علمای اخلاق و مراجع بزرگ شیعه بالاخص محضر آیت‌الله‌العظمی میرسیدعلی فانی (ره) بهره‌مند شد و پس از بازگشت به اصفهان تدریس در مدرسه صدر بازار را آغاز نمود.

تدریسی که بیش از دو دهه تشنگان فضل و معرفت را از چشمه جوشان علم خویش سیراب ساخت و شاگردان بسیاری را تربیت کرد.

آیت‌الله صادقی (ره) در عمر پربار خویش تألیفات ارزشمندی را نیز از خود به یادگار گذاشت که برای رهپویان دانش و تقوا چراغی هدایتگر است.

نقطه درخشان سیره این شخصیت والامقام، عمل اخلاقی آن مرحوم در ممارست و رسیدگی به امور مسلمین و دستگیری مستمندان بود، به گونه‌ای که در غمخواری و کاهش مرارت و آلام دردمندان، شهره عام و خاص بودند و عمل به سجایای اخلاقی در آن وجود مبارک، متجلی و الگویی عملی برای جویندگان معرفت بود. ایشان هم رسالت علمی خویش را در مدیریت حوزه علمیه اصفهان که از دیرباز بستر تربیت و رشد مراجع و دانشمندان علوم اسلامی بوده، به‌خوبی ایفا نمودند و هم در رسالت عملی به توفیقات سترگی دست یافتند.

جامعه امروز به‌ویژه نسل جوان و عزیز ایران اسلامی که با مخاطرات عدیده‌ای مواجه است، نیازمند بهره‌گیری حداکثری از سیره بزرگانی است که در ارائه سیمای شفاف از چهره رحمانی و بی‌آلایش اسلام بسیار کوشیدند و در زمان حیات خود محل رجوع و اعتماد و اطمینان خاطر مردمان روزگار خویش بودند. از این منظر معرفی ابعاد شخصیتی مرحوم آیت‌الله میرمحمد صادقی و تکریم مقام فاخر علم و تقوای ایشان، بسیار ارجمند است.

وظیفه خود می‌دانم از همه دست‌اندرکاران این همایش وزین صمیمانه قدردانی نموده و مراتب سپاس خود را به همه بزرگوارانی که با شرکت در این نشست علمی و معنوی، به معرفی هرچه بهتر ابعاد شخصیتی و علمی آن عالم عامل کمک شایسته‌ای نمودند، ابراز نمایم.

 از خداوند متعال توفیقات هرچه بیشتر عزیزان را در معرفت‌افزایی و کسب فضایل اخلاقی مسألت دارم.

و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین»