سلیم غفوری با اشاره به ارسال 39 اثر به دبیرخانه جشنواره جام جم گفت: برگزاری جشنواره جام جم سبد متنوعی از تولیدات را به مخاطب معرفی می‌کند.

به گزارش مرور نیوز، دبیر کمیسیون تخصصی مستند پنجمین دوره جشنواره تلویزیونی جام جم با اشاره به ارسال 39 اثر به دبیرخانه جشنواره جام جم گفت: در این دوره از جشنواره جام جم هر شبکه حدود 3 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده که در مجموع 39 اثر برای بازبینی انتخاب شده است. در نگاه اولیه آثار ارزشمندی و قوی ارائه شده که امیدوارم در پایان آثار خوبی اعلام شود.

وی در خصوص محوریت ارزیابی آثار عنوان کرد: در ارزیابی آثار دو موضوع مورد توجه قرار دارد؛ ابتدا محتوا و موضوعات پرداخته شده در آثار است که باید دید آثار از حیث پژوهشی چقدر غنی هستند و موضوعات به صورت عمیق و درست پرداخته شده است. بحث دوم داوری فرم و ساختار آثار است اینکه چقدر توانسته به لحاظ بصری و ساختار روایی برای مخاطب جذابیت ایجاد کند.

سلیم غفوری با تاکید بر اینکه مستند در چند سال اخیر رشد خوبی داشته افزود: سینمای مستند از سینمای داستانی ما به مراتب جلوتر است و در جشنواره‌های بین المللی دستاورد و افتخارات بسیاری برای ما داشته است. همچنین در پرداخت موضوعی، مستندسازان ما در واکاوی مسائل اجتماعی، اقتصادی و نقد سازنده آثار استاندارد و قابل قبولی را ارائه کردند.

دبیر کمیسیون تخصصی مستند جشنواره تلویزیونی جام جم در خصوص ضرورت برگزاری جشنواره اظهار داشت: برگزاری جشنواره‌ها این امکان را فراهم می‌کند تا به آثار توجه ویژه‌‌ای شود و با ایجاد رقابت میان مستندسازان، انگیزه آنها را برای تولیدات بعدی شان افزایش دهد. همچنین وقتی آثار برتر انتخاب می‌شود این اثر برتر می‌تواند به عنوان یک استاندارد مورد توجه دیگران قرار بگیرد و به طور کلی موجب رشد مستندسازی شود.

وی در پایان گفت: اساسا جشنواره جام جم بستر رقابتی میان برنامه سازان است و به بیشتر دیده شدن فعالیت‌های سیما کمک می‌کند. با توجه به اینکه سیما تولیدات بسیاری در 17 شبکه و کانال دارد شاید برای مخاطب سخت باشد که همه تولیدات را ببینید اما با برگزاری جشنواره جام جم سبد متنوعی از تولیدات را به مخاطب معرفی می‌کند تا آنها براساس علایق خود از این تولیدات استفاده کنند.