سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران گفت: تمامی شرکت هایی که با نام مشابه آستان فعالیت می کردند منحل شدند.

به گزارش مرور نیوز، محمداسماعیل امام‌زاده ، اظهار کرد: ایجاد نمایندگی استان‌ها و شهرستان‌ها بخشی از لوازم تحقق منویات مقام معظم رهبری در این نهاد بود.

وی افزود: تمام کسانی که در شهرستان‌ها پای کار هستند، به عنوان خادمان امام رضا(ع) فعالیت می کنند و هزینه‌ای هم آستان قدس در این مورد پرداخت نمی کند و دلدادگان علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) با هزینه‌های خود این خدمت را متقبل شده اند.

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران ادامه داد: مطلبی که در حکم مقام معظم رهبری بود این بود که بتوانیم امام رضا(ع) را به عنوان شمس‌الشموس در صحن زندگی آحاد مردم قرار دهیم که این رأفت امام قابل لمس باشد و مقدمه هدایت هم جلب اعتماد است.

این مسؤول گفت: باید رکن اساسی ما شناسایی خیّران و محرومان بود و ​شرایطش فراهم شود و همچنین باید کسانی که سنی از آنها گذشته و به دلیل عدم تمکن مشرف به زیارت آقا امام رضا نشدند، شناسایی شوند.

امام‌زاده بیان کرد: در استان حدود 700 نفر از افرادی که به دلیل مشکلات مالی مشرف به زیارت امام هشتم نشدند، تاکنون شناسایی و به مشهد اعزام شدند.

وی ادامه داد: در همین زمینه، به مدد خیّران برای رفع محرومیت از همه توان‌ها استفاده شود چرا که ما اعتقاد داریم که هیچ خیری به بشر نمی‌رسد مگر به خاطر وجود حجت خداوند و ایران اسلامی به واسطه امام رضا(ع) و بحث امامت، از همه نعمت‌ها و از جمله امنیت برخوردار است.

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران افزود: در گذشته شرکت‌هایی مانند جنگل‌های قدس که ربطی به آستان قدس نداشت در این حوزه قرار داشت که در مدیریت جدید گفته شد کسی حق استفاده از نام امام رضا(ع) را ندارد و در این راستا همه شرکت‌های اینچنینی، تعطیل شدند.

این مسوول با اشاره به نیروهای آستان قدس یادآور شد: 4 هزار نفر در آستان قدس فعالیت می‌کنند که حدود 330 نفر نیروی رسمی و بقیه خادم افتخاری هستند.

امام‌زاده ادامه داد: در مازندران هم حدود 900 خادم داریم که هیچ مبلغی دریافت نمی‌کنند و افتخارشان این است که خادم امام رضا(ع) و زوارشان هستند.