سالم چیگل پیشکسوت و مدیر اسبق تیمهای ملی تکواندو ایران میگوید: هادی ساعی یکی از پُر افتخارآفرین ورزشکاران المپیکی است که با درخواست فعالان ورزش تکواندو پذیرفت کاندیدای ریاست فدراسیون شود.
به گزارش مرور نیوز، سالم چیگل پیشکسوت و مدیر اسبق تیمهای ملی تکواندو ایران میگوید: هادی ساعی یکی از پُر افتخارآفرین ورزشکاران المپیکی است که با درخواست فعالان ورزش تکواندو پذیرفت کاندیدای ریاست فدراسیون شود.
وی با بیان اینکه رقیب اصلی ایشان پولادگر است که حدود ۲۹سال است که رییس و نایب رییس فدراسیون است، گفت: متاسفانه از سال ۲۰۱۱ روند رو به افول است و نیاز به تحول در این رشته ورزشی کاملا مشهود است به همین خاطر اعضای مجمع آقای ساعی را به عنوان یک فرد تحولگرا انتخاب کردند.
چیگل در ادامه میگوید: شیطنتهایی چند روزی است آغاز شده که در مقابل این تحول بایستند و به استناد بند ۶ ماده ۱۳ در ارتباط با انتخابات فدراسیونهای ورزشی مصوبه هیات وزیران ادعایی را مطرح کردند که کاملا خلاف واقع است. این ماده مربوط به انتخاب بین بیش از دو نفر است در حالی که رقابت فقط بین دو نفر بوده و ساعی دو رای بیشتر آورده و طبیعی است که رای بالاتر است و وزیر موظف است حکم بزند.
این حامی ورزش کشور در ادامه توضیح داد: این عدم تصمیمگیری و بلاتکلیفی در ورزش به زیان ورزش کشور در سطوح بینالمللی است و تعجب می کنم که چرا وزیر ورزش به این امر توجهی ندارد.به نظرم اتفاقاتی که اخیرا برای استقلال و پرسپولیس رخ داده باید درسی برای ورزش کشور باشد.
وی با بیان اینکه وزیر امروز حکم را بزند بهتر از فرداست، اضافه کرد: ورزش تکواندو به عنوان ورزش مدالآور المپیک که چند سالی است وضعیت مناسبی ندارد با حضور هادی ساعی دوباره روزهای خوش خواهد دید. این حق ورزش تکواندو است که رییس آن زودتر انتخاب شود و کار آن آغاز شود، شاید لازم باشد که نمایندگان مجلس ورود کنند و از وزیر بابت این تاخیر در صدور حکم سوال کنند.
چیگل در ادامه اضافه کرد: متاسفانه ۲۶استان در این مدت در حوزه تکواندو فعال نبودند و هیاتهای استانی انگیزه، اختیارات و بودجهای برای رشد نداشتند به همین خاطر این ورزش توسعه پیدا نکرد. در حالی که با توسعه این ورزش و کسب مدال در المپیک ۲۰۲۴ قطعا سرمایهگذار خارجی ورود خواهد کرد.
این حامی ورزش تکواندو با بیان اینکه سند تحولی که هادی ساعی آماده کرده برای تحول در این ورزش امید را به این رشته باز میگرداند، تصریح کرد: اهمیت به تیمهای پایه و تشکیل تیم امید از یک سو و توجه به استانهای محروم در غرب و جنوب که از نظر فیزیکی برای این ورزش مناسب است و در اولین سفر به استان ایلام میرود که باید به فال نیک گرفت. استعدادیابی و پرورش از مناطق محروم جزو برنامه های اصلی آقای ساعی است.
چیگل با اشاره به سند تحول تکواندو که ساعی آن را تهیه کرده، اضافه کرد: تاکنون چنین سندی در ورزش تکواندو نداشتیم ضمن آن که هادی ساعی در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که رهبر معظم انقلاب صادر کردند در ارتباط با اهمیت به جوانان و شعاری که در این بیانیه آمده مبنی بر اینکه جوان پیشرو دلیل امید ایران است، حرکت میکند. توجه به جوانان ورزشکار تکواندو در استانهای ایلام، خوزستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و ... در همین راستا تعریف می شود.
وی با بیان اینکه سهمی در فدراسیون جهانی نداریم، گفت: برنامه هادی ساعی و حمایت کنندهها از ایشان این است که در فدراسیون جهانی در یکی از کمیته های اثرگذار سهمی بگیریم که بتوانیم از حق ایران در مواقع لزوم در عرصه بین المللی دفاع کنیم.
چیگل تصریح کرد: برگزاری اردو در مناطق محروم و سرمایهگذاری هوشمندانه می تواند به توسعه این ورزش در کوتاه مدت کمک کند و طبیعتاً ما به عنوان حامیان آقای ساعی کنار ایشان خواهیم بود.
وی در پایان از وزیر ورزش خواست زودتر حکم آقای ساعی را صادر کند و هشدار میدهم که تکواندو را به حاشیه نبرید و به خوشحالی میلیونها ایرانی پس از موفقیت در المپیک پاریس فکر کنیم. هدف ما باید بالارفتن پرچم جمهوری اسلامی ایران در صحنههای بینالمللی باشد.