رئیس فدراسیون سوار کاری با اشاره به اینکه دو برابر بودجه ای که از وزارت ورزش می گیریم بابت اجاره اماکن ورزشی به شرکت توسعه می دهیم گفت: امسال نیز باید 280 میلیون تومان بابت اجاره مجموعه سوارکاری نوروزآباد پرداخت کنیم که در این شرایط برای توسعه ورزش سوارکاری با مشکل مالی مواجه هستیم.
به گزارش خبرنگار مرور نیوز، روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل فدراسیون سوارکاری در تشریح فعالیت های این فدراسیون در هفت ماهه نخست سال و درخصوص اختلافات با شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی افزود: اختلافی بین ما و شرکت توسعه وجود ندارد اما برخی قوانین مغایر با اهداف فدراسیون هاست هر چند شرکت توسعه هم منطبق با قانون عمل می کند.
وی اظهار داشت: دو برابر بودجه ایی را که از وزارت ورزش می گیریم را بابت اجاره به شرکت توسعه می دهیم و امسال نیز باید 280 میلیون تومان برای اجاره مجموعه سوارکاری نوروز آباد پرداخت کنیم.
خلیلی ادامه داد: شرکت توسعه تلاش دارد شرایط را برای ارائه خدمات به فدراسیون ها فراهم کند اما وجود برخی مشکلات و خلاء قانونی شرایط را سخت کرده است. قرارداد ما با اماکن ورزشی دولتی یک ساله است که این خوب نیست و اگر بلند مدت باشد برای توسعه آن رشته بهتر است.
وی همچنین اظهار داشت: در شش ماه نخست سال با همکاری وزارت جهاد کشاورزی اسب ترکمن صاحب تبارنامه بین المللی شد که با این اقدام زمینه برای حضور اسب ها در رقابت های بین المللی فراهم می شود. امیدوارم سال آینده تبارنامه اسب «کرد» هم صادر شود.
رئیس فدراسیون سوارکاری ادامه داد: می توان انجمن اسب بین المللی را در ایران تشکیل داد و تلاش داریم کتاب بین المللی تبارنامه اسب «کرد» را هم تدوین و معرفی کنیم.
خلیلی افزود: بعد از چندین سال وقفه، کورس سوارکاری در مجموعه نوروز آباد تهران انجام شد که جمعه این هفته نیز آخرین مرحله کورس برگزار می شود.
وی درباره میزبانی تهران در رقابت های پرش با اسب ،گفت: به دنبال برگزاری و تداوم این رقابت ها به میزبانی ایران هستیم.
رئیس فدراسیون سوارکاری همچنین گفت: نبود برنامه ریزی مناسب باعث شد تا خوب در عرصه بین المللی ظاهر نشویم اما خوشبختانه با جذب مربی بلژیکی شرایط برای حضور در مسابقات بین المللی فراهم می شود. فدراسیون به دنبال برگزاری اردوهای های داخلی و خارجی و تشکیل تیم های ملی در دو رده سنی بزرگسالان و جوانان است.
خلیلی درباره مربی بلژیکی تیم ملی نیز گفت: قرارداد ما با این مربی دو ساله است که بزودی به امضا می رسد.
وی درباره رشته درسارژ نیز توضیح داد: این رشته در کشور ما نوپاست، اما تلاش می کنیم تا در این زمینه تجربیات بیشتری با دعوت از مدرسین بین المللی کسب کنیم و به دنبال آموزش داوری در این رشته نیز هستیم و با تامین منابع مالی یک مربی خارجی از سال آینده جذب خواهیم کرد.
رئیس فدراسیون سوارکاری در بخش دیگری از سخنانش درباره واردات اسب، گفت: اسبی باید وارد کشور شود که در کشور نمونه آن را نداریم و از ورود هر اسبی هم جلوگیری می کنیم.
رئیس فدراسیون سوارکاری درباره اجلاس آسیایی سوارکاری به میزبانی تهران یادآور شد: این اولین بار است که پس از انقلاب میزبانی این اجلاس را برعهده داریم که در دی و بهمن امسال برگزار می شود.
رئیس فدراسیون سوارکاری درباره مباحث مطرح شده درخصوص نظارت وزارت ورزش بر فدراسیون ها که در برخی موارد با عنوان دخالت در امور داخلی آنها یاد می شود،گفت: نظارت بر عملکرد فدراسیون ها حق طبیعی وزارت ورزش است.
خلیلی با بیان اینکه وزارت ورزش تاکنون هیچگونه دخالتی در مدیریت وی بر این فدراسیون نداشته است،گفت: اگر ما حق نظارت بر عملکرد رئیس فدراسیون را از وزارت ورزش بگیریم آن وقت این حق را به چه کسی بدهیم. به طور طبیعی مشروعیت رئیس فدراسیون از دولت است و هر اتفاقی که در حوزه ورزش می افتد وزیر باید در مجلس درباره آن پاسخگو باشد.