تیم ملی هندبال در یک سال گذشته برنامه ای نداشته است

مربی جدید تیم ملی هندبال ایران با بیان اینکه این تیم در یک سال گذشته برنامه ای نداشته است، گفت: حضور در تیم ملی ایران برایم افتخار بزرگی است و امیدوارم بتوانم در این زمینه مفید باشم.

به گزارش مرور نیوز، علیرضا حبیبی در خصوص انتخابش به عنوان مربی تیم ملی هندبال گفت: امروز به عنوان مربی تیم ملی هندبال انتخاب شدم و کارم را به زودی شروع خواهم کرد.
وی در خصوص اینکه آیا همچنان به کار خود در باشگاه ها ادامه خواهد داد، اظهار کرد: هیچ مشکلی برای این مساله وجود ندارد، زیرا فعالیت در باشگاه ها و تیم ملی با هم تداخلی ندارند و می توانم در هر دو مسئولیت به کار خود ادامه دهم.
مربی جدید تیم ملی هندبال ایران در خصوص انتخاب سرمربی خارجی برای تیم ملی گفت: از این مساله بی خبر هستم و برای من فرق نمی کند سرمربی تیم ملی از چه کشوری انتخاب شود.
وی در رابطه با حضور سرمربی خارجی صاحب نام در راس تیم ملی اظهار کرد: قطعا این اتفاق به هندبال ایران کمک زیادی خواهد کرد و امیدوارم هرچه سریعتر این اتفاق رخ دهد.
حبیبی ادامه داد: امیدوارم تیم ملی هرچه سریعتر به روز های خوب خود بازگردد و بتواند بازهم بدرخشد. تیم ملی هندبال یکسال است که هیچ برنامه ایی نداشته و این مساله قطعا به سود هندبال ایران نخواهد بود.
علیرضا حبیبی امروز با حکم علیرضا رحیمی رئیس فدراسیون هندبال به عنوان مربی تیم ملی انتخاب شد.