رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با بیان اینکه توسعه گردشگری در کشور تنها با حرف محقق نمیشود، گفت: در نوروز 96 ثبت شکایات در سامانه 09629 نسبت به مدت مشابه سال گذشته کمتر از یک صدم درصد بوده که این امر نشاندهنده کاهش چشمگیر میزان شکایات است.
به گزارش مرور نیوز به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، مرتضی رحمانی موحد با بیان اینکه تلاش دستاندرکاران سازمان میراث فرهنگی در چهار سال اخیر سبب افزایش بازدید مسافران از جاذبههای گردشگری و اقامت شد، اظهار کرد: سامانهای (۰۹۶۲۹) از طریق ستادهای شهرستانی و استانی در کشور برای این هدف ایجاد شده است که ثبت میزان رضایتمندی و شکایتها در آن طی تعطیلات نوروز، 42 هزار تماس از سوی شهروندان بوده که تنها 270 مورد در زمینه شکایت از ارائه خدمات بود. بر این اساس ثبت شکایات در این سامانه نسبت به مدت مشابه سال قبل کمتر از یک صدم درصد بوده است.
وی با بیان اینکه در نوروز امسال اقامت در کمپینگها، مدارس و مسافرخانه ها کاهش داشت، یادآور شد: در نوروز 96 اقامت گردشگران در هتلها ٢ درصد، در هتل آپارتمانها ١٣ درصد و در مهمانپذیرها ١١ درصد نسبت به نوروز ٩٥ افزایش داشته است.
او که در مراسم تجلیل از خادمان و فعالان ستاد خدمات سفر استان تهران که در هتل اسپیناس برگزار شد، سخن میگفت، ضمن تشکر از استاندار تهران به عنوان رییس ستاد خدمات سفر این استان و سایر مدیران دستگاههایی که با همکاری و هم افزایی و مدیریت شایسته، تهران را در اوج نگاه ها و توجهات قرار دادند، اظهار کرد: هنگامی که هیأت وزیران در زمستان سال 92 تصویب کرد ستاد هماهنگی خدمات سفر شکل بگیرد تا عهده دار مدیریت سفرها در طول سال باشد، سؤال و چالش بزرگی پیش روی ما وجود داشت که این بود؛ چگونه میتوان میزان و حجم سفرها را مدیریت کرد، از طرفی آمار ارائه شده گویا و قابل اعتماد نبود به طوری که آمارها حاکی از این بود که دخالت های غیرساختاری و غیرمنظم صورت می گرفت.
وی با این باور که طی چهار سال، بی نظمی ها و موارد غیرساختاری از بین رفت، افزود: امروز دو مرجع را پیشبینی کردیم تا آمار قابل احصاء باشد که یکی آمار نفر شب اقامت و اقامتگاه های رسمی و دوم آمار بازدید از مراکز فرهنگی، تاریخی و گردشگری است که ملاک قرار گرفتند.
رحمانی موحد در ادامه گفت: در تعطیلات نوروزی در برخی روزها تهران توانست در زمینه میزان اقامت و ماندگاری یکی از 10 استان برتر کشور قرار گیرد که این امر بسیار ارزشمند بود و خوشحالیم که نتیجه تلاش چهار ساله سازمان به ثمر نشسته است.
وی با بیان اینکه شکوفایی گردشگری نقطه قوت و امید مردم در عرصه اقتصاد مقاومتی است و کسی حق ندارد این امید را تبدیل به یأس کند، گفت: توسعه گردشگری در کشور با حرف انجام نمی شود، بلکه با اقدام و انجام وظایف و همگرایی و همکاری تمامی دستگاه ها محقق می شود و در این راستا مدیریت شهرها از سازمانمحور شدن باید به سمت خدماتمحور شدن تغییر جهت دهند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با یادآوری اینکه رویکرد مهم دولت تدبیر و امید به واقع همگرایی و مشارکت همه دستگاه ها در حوزه گردشگری است، بیان کرد: در نوروز 96 بیشتر روستاهای کشور شهد شیرین سفر و توزیع گردشگر را چشیدند و بومگردی ها به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرد و این همان چیزی بود که ما انتظار داشتیم.
انتهای پیام