به گزارش مرور نیوز، محققان آمریکایی در یک بررسی جدید دریافتند: خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در افراد بزرگسالی که روزانه حداقل سه وعده از لبنیات کم چرب مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که فقط یک وعده از این نوع مواد لبنی استفاده میکنند، بیشتر است.
بیماری پارکینسون اختلالی عصب شناختی است که لرزش، بروز مشکلات حرکتی و از دست رفتن تعادل در بدن از جمله ویژگیهای آن به حساب میآید. طبق اعلام انجمن پارکینسون آمریکا بیش از یک میلیون نفر از مردم این کشور به این بیماری مبتلا هستند و هر سال بیماری پارکینسون در حدود 60 هزار نفر از مردم آمریکا تشخیص داده میشود.
نتایج مطالعات پیشین حاکی از آن است بین مصرف محصولات لبنی بخصوص شیر با افزایش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون ارتباط وجود دارد.
در این بررسی محققان آمریکایی به ارزیابی اطلاعلات جمع آوری شده از بیش از 120 هزار زن و مرد در مدت 25 سال پرداختند. این افراد هر دو سال به پرسشنامهای در مورد وضعیت سلامتی خود پاسخ میدادند. همچنین وضعیت مصرف مواد لبنی در این افراد هر چهار سال یک بار مورد ارزیابی قرار میگرفت. علاوه بر این، در این بررسیها نوع مواد لبنی مصرفی و پر چرب و کم چرب بودن آنها در نظر گرفته میشد.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، طی مدت 25 سال مجموع 1036 نفر از شرکت کنندگان به بیماری پارکینسون مبتلا شدند. به گفته محققان آمریکایی افرادی که حداقل در روز سه بار از لبنیات کم چرب مصرف کرده بودند در مقایسه با بزرگسالانی که مصرف مواد لبنی کم چرب آنان یک بار در روز بوده 34 درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری پارکینسون بودهاند.