دبیر انجمن داروسازان ایران گفت: در حال حاضر ژل‌هایی به صورت موضعی موجود است که می‌تواند با ایجاد یک سطح پوشش بر روی آفت دهان تا حد زیادی روند درمان آن را تسریع کند.

سیدمهدی سجادی، داروساز و دبیر انجمن داروسازان ایران در گفت‌وگو با مرور نیوز در خصوص علل بروز آفت دهان گفت: آفت در واقع اختلالی است که در مخاط دهان افراد ایجاد می‌شود و به صورت لکه‌های سفید رنگ خود را نشان می‌دهد. این عارضه بیشتر به سیستم ایمنی بیماران مرتبط است، بنابراین برای درمان آفت در ابتدا باید سیستم ایمنی بدن تقویت شود که مصرف ویتامین‌هایی مثل ویتامین C می‌تواند موثر واقع شود.

وی توضیح داد: معمولا آفت بعد از چند روز درمان می‌شود و نیازی به درمان ندارد. برای آفت دهان اگر درمانی صورت بگیرد معمولاً به دو منظور کاستن از درد و التهاب و استرس و جلوگیری از اضافه شدن عفونت ثانویه خواهد بود.

سجادی در پایان افزود: کنترل استرس نیز می‌تواند تاثیر بسزایی در پیشگیری از بروز این عارضه داشته باشد. در خصوص داروها باید گفت در حال حاضر ژل‌هایی به صورت موضعی موجود است که می‌تواند با ایجاد یک سطح پوشش بر روی آفت تا حد زیادی روند درمان آن را تسریع کنند. دوره آفت حدود یک هفته است و اغلب پس از آن بدون درمان هم بهبود می‌یابد.